Uravnajte ščitnico – in rešili boste 100 težav hkrati

(75 mnenj strank)

Kronično pomanjkanje energije, nerazložljive „luknje“ v koncentraciji in motnje v različnih presnovnih procesih so le nekatere izmed posledic motenega delovanja ščitnice.

 • Zakaj se „lepijo“ kilogrami?
 • Zakaj imamo premalo energije?
 • Zakaj se pojavlja „megla v glavi“?
 • Zakaj nam razpoloženje tako niha?

Večina ljudi se ne zaveda, da ščitnica uravnava skoraj vse presnovne procese. Ko enkrat spoznate, kako deluje, kaj potrebuje in kaj jo moti, boste lahko vajeti svojega počutja vzeli nazaj v svoje roke.

Ali ste že opazili, da vaša sprememba teže ni nujno povezana s hrano, ki jo uživate? Ali ste že doživeli, da se vam razpoloženje spremeni nekajkrat na dan, in sicer brez vidnega razloga? Ali poznate občutek, ko se poskušate z naporom spomniti, kaj ste hoteli povedati, zakaj ste odprli omaro ali kaj ste hoteli kupiti?

Ko boste spoznali, kaj vse moti ščitnico, boste presenečeni, da sploh še deluje.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

14,90 

Na zalogi

Podrobnosti

Obseg

160 barvnih strani

Dimenzija

130 x 190 mm

Vezava

broširano, mehka vezava, plastificirana platnica

ISBN

9772335372428

O avtorjih

Adriana Dolinar

Adriana Dolinar, dr. vet. med., je predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka, predavateljica za strokovno in laično javnost, avtorica številnih člankov o preverjenih naravnih in celostnih rešitvah različnih težav človeka in živali ter soavtorica priročnikov projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

Katarina Rožanc

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Pesticidi, kemikalije v hrani, kozmetiki in plastiki, jodirana sol, amalgamske zalivke, gluten, mobiteli, nekateri diagnostični pregledi, vse več radioaktivne kontaminacije, ki uhaja iz različnih virov itd. Vse to so lahko „saboterji“ normalnega delovanja vaše ščitnice. Slaba novica je, da bo teh obremenitev iz dneva v dan več. Koliko lahko vaša ščitnica zdrži?

Če ne želite plačati previsokega davka sodobni civilizaciji, je dobro spoznati, kaj lahko storite, da svojo ščitnico ohranite in uravnate.

Prelistaj knjigo

Plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno. Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo. 

Dostava:

Stroški dostave po Sloveniji
Ob nakupu nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna, ob nižjih zneskih nakupa pa zaračunamo poštnino v višini 3,90 EUR. Izjema je naročnina na tiskane novice Zazdravje.net, ki so sicer brezplačne in naročnina dejansko predstavlja poštnino za 6 številk letno. V tem primeru se dodatna poštnina ne zaračuna. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

POMEMBNO: Pošta Slovenije s 1. februarjem 2024 spreminja roke za prevzem paketnih pošiljk na pošti, in sicer s 15 na 8 dni. Zato vas prosimo, da pošiljko prevzamete čimprej, da ne nastajajo dodatni stroški. 

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.

75 mnenj za Uravnajte ščitnico – in rešili boste 100 težav hkrati

4,9
Based on 74 reviews
 1. Helena Sterle (Preverjena stranka)

  Super informacije in napotki!

  (0) (0)
 2. Božena (Preverjena stranka)

  Koristno.

  (0) (0)
 3. IRENA GRMEK (Preverjena stranka)

  Zelo dobro opisan problem ščitniških bolezni, kar bo v pomoč mnogim, če bodo le hoteli; kajti človek mora tudi sam malo pretehtati, kaj je zanj najbolj zdravo.

  (0) (0)
 4. Miranda Ortar (Preverjena stranka)

  Zelo poučna knjiga.

  (0) (0)
 5. NADA GLUŠIČ (Preverjena stranka)

  Spoštovani ustvarjalci odličnih knjig!
  Moram reči, da knjigo o uravnavanju ščitnice berem kot kakšno kriminalko, ko ugotavljam, kje vse nas čakajo prehranske in drugovrstne pasti (čistila, kozmetika, radiološko sevanje …).
  A s knjigo sem skoraj zelo zadovoljna. Včasih mi manjkajo še kakšni natančnejši podatki.
  Ko presenečena ugotavljam, katera hrana ni priporočljiva za ščitnico (vse križnice), ki pa jo večinoma jem od jeseni naprej, kar naenkrat ne vem več, kaj naj bi jedla, saj se v tem času ne dobi kaj dosti iz domačih logov. Nisem pa še čisto samooskrbna s svojega vrta. Tu se še izpopolnjujem.
  Razočarana sem tudi, da proso ni ustrezna hrana, saj ga jem kar nekaj, ker zame gluten ni priporočljiv in mi dela težave.
  Zraven navedbe, česa se ne sme, pa piše tudi, da fermentirane ali kuhane križnice kakšnih 30 % manj ogrožajo ščitnico in da jih Kitajci še izboljšajo z določenimi začimbami. In tukaj mi manjka, katere začimbe so to, saj se mi zdi iskanje teh dodatnih podatkov zelo zamudno.
  Podobne pomanjkljivosti čutim tudi v posameznih člankih v reviji Zazdravje.net.
  Vaše knjige in članke kljub temu zelo berem, se učim, se pogovarjam o tem s svojimi prijatelji, a hvaležna bom, če bodo kakšne povezane informacije še bolj natančne.
  Glede ščitnice pa mi knjiga pomaga toliko, da sem se resno lotila preverjanja vsega, kar mi je že ali mi še utegne škoditi in se trudim upoštevati, kar mi knjiga pripoveduje. V času, odkar vem več, to je že skoraj dva meseca, se je moje splošno počutje občutno izboljšalo, nisem več toliko utrujena, imam več energije, le prebava se mi je poslabšala. Me prav zanima, kakšen bo naslednji hormonski test, ko so mi predpisali zdravilo, pa ga ne jemljem. Nekoliko si pomagam še z alternativno medicino in računam na dobre rezultate.
  Hvala za vse, kar delate in želim vam še naprej veliko uspešnega prodora v naši ne dovolj ozaveščeni družbi.
  Lepo vas pozdravljam
  Nada

  (0) (1)
 6. Majda Mrđenović (Preverjena stranka)

  Knjigo sem že prečitala, posodila in ni našla poti domov. Naj koristi še komu, sebi pa sem privoščila novo.

  (0) (0)
 7. Anonymous (Preverjena stranka)

  Odlično.

  (0) (0)
 8. Barbara (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga! Razumljivo ter nadvse zanimivo čtivo.

  (0) (0)
 9. Barbara (Preverjena stranka)

  Enkratno!

  (0) (0)
 10. Branko Jensterle (Preverjena stranka)

  Zelo pomembno

  (0) (0)
 11. Andreja Š. (Preverjena stranka)

  Mnogo koristnih podatkov, predvsem nekaterih manj znanih.

  (0) (0)
 12. Lada Zei (Preverjena stranka)

  Zelo informativno in prijazno do bralca.

  (0) (0)
 13. Katarina Branc (Preverjena stranka)

  🙂

  (0) (0)
 14. MARTINA JAKLIČ (Preverjena stranka)

  Zelo dobro.

  (0) (0)
 15. Majda Smrkolj (Preverjena stranka)

  Kako je vse med sabo povezano. Zanimivi izsledki.

  (0) (0)
 16. Nada Antauer (Preverjena stranka)

  Dobro

  (0) (0)
 17. Vesna V. (Preverjena stranka)

  Zelo dobro napisano, da razume tudi laik, ki pojma nima.

  (0) (0)
 18. Barbara (Preverjena stranka)

  Zelo koristno. Želela bi si, da bi knjigo prebrala že prej. Ugotovila sem, da sem pretežno jedla napačno hrano za svoje stanje.

  (0) (0)
 19. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlična.

  (0) (0)
 20. Alenka Kovač Juršak (Preverjena stranka)

  Zelo razumljivo, kratko in jedrnato napisano.

  (0) (0)
 21. sabina (Preverjena stranka)

  Izvedela sem veliko novih dejstev o delovanju ščitnice in kompleksnosti njenega delovanja.

  (0) (0)
 22. Anonimno (Preverjena stranka)

  V redu knjiga.

  (0) (0)
 23. Aljoša (Preverjena stranka)

  Super

  (0) (0)
 24. Nataša (Preverjena stranka)

  Zelo zanimivo in poučno.

  (0) (0)
 25. Anonimno (Preverjena stranka)

  Naravne rešitve na enem mestu.

  (0) (0)
 26. Olga Jeraj (Preverjena stranka)

  Se kar držim nasvetov v njej.

  (0) (0)
 27. Alenka B. (Preverjena stranka)

  Dobro, a premalo konkretnih nasvetov.

  (0) (0)
 28. Tanja (Preverjena stranka)

  /

  (0) (0)
 29. Anonimno (Preverjena stranka)

  Poučna, s praktičnimi nasveti.

  (0) (0)
 30. Alja (Preverjena stranka)

  Knjiga je fajn, zato ker tudi z drugega zornega kota poda kak nasvet, rešitev oziroma olajšanje problema.

  (0) (0)
 31. Lidija Hergula (Preverjena stranka)

  Je v čakalni vrsti, še ni bilo časa za branje.🙈lp

  (0) (0)
 32. Anonimno (Preverjena stranka)

  Priporočam

  (0) (0)
 33. Anonimno (Preverjena stranka)

  Ogromno novih informacij

  (0) (0)
 34. Anonimno (Preverjena stranka)

  Super čtivo.

  (0) (0)
 35. Miša Perko (Preverjena stranka)

  Hvala vam ekipa, ste dar z neba.

  (0) (0)
 36. Romana (Preverjena stranka)

  Mislim, da sem prebrala vse vaše knjige, Ščepci so top!

  (0) (0)
 37. Jožica Glavaš Horvat (Preverjena stranka)

  To je že moj drugi izvod krasne knjige, ki sem jo podarila prijateljici kot pomoč k reševanju težav, ki jih ima.

  (0) (0)
 38. Urška Valjavec (Preverjena stranka)

  Jasno, razumljivo, z veliko rešitvami, ki jih sedaj upoštevam.

  (0) (0)
 39. Darinka Weingerl (Preverjena stranka)

  Knjiga je enostavno enkratno napisana.

  (0) (0)
 40. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zadovoljen.

  (0) (0)
 41. Synetta (Preverjena stranka)

  Veliko uporabnih informacij

  (0) (0)
 42. EDA Brecelj (Preverjena stranka)

  Posamezni zapisi zahevajo večje poznavane tako medicine, kakor tudi kemije.

  (0) (0)
 43. Anonimno (Preverjena stranka)

  Veliko koristnih informacij o delovanju ščitnice in prepoznavanju ter reševanju težav.

  (0) (0)
 44. Maruša K. (Preverjena stranka)

  Super knjiga

  (0) (0)
 45. Nataša (Preverjena stranka)

  Že 3x prebrala, zdaj pa imam svoj izvod.

  (0) (0)
 46. Nevenka Kokelj (Preverjena stranka)

  Izredno dobro napisana knjiga, razumljiva, poučna, koristna in predvsem postreže s podatki, da si lahko pomagamo sami, ker imamo skoraj vse na dosegu roke. Čimveč takih priročnikov.

  (0) (0)
 47. majda (Preverjena stranka)

  Veliko koristnih nasvetov in napotkov, kakor vse vaše izdaje. Toplo priporočam. Tokratna knjiga je bila darilo.

  (0) (0)
 48. Natalija (Preverjena stranka)

  Izčrpna in zelo koristna knjiga.

  (0) (0)
 49. Natalija (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, absolutno priporočam.

  (0) (0)
 50. Valerija R. (Preverjena stranka)

  Odličen priročnik, napisan razumljivo in z argumenti podprtimi rešitvami.

  (0) (0)
 51. Deana (Preverjena stranka)

  Izvedela sem mnogo novih stvari.

  (0) (0)
 52. Matej Š. (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga.

  (0) (0)
 53. Tanja (Preverjena stranka)

  Super

  (0) (0)
 54. R (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Priporočam vsem, tudi za splošno razgledanost.

  (1) (0)
 55. Sanja

  Odlična knjiga in jo priporočam vsem, tudi če nimate težav s ščitnico. Hvala vam za odlične priročnike in si že ogledujem vaše ostale knjige, ki jih enostavno moram imeti doma!

  (1) (0)
 56. B.j. (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, ki odkrije veliko skrivnosti o ščitnici. Priporočam v branje in nakup!

  (1) (0)
 57. Renata Vidic (Preverjena stranka)

  Knjigo sem prebrala na “dah”. To pomeni, da nisem mogla nehati brati, dokler nisem končala. Je dobro in preprosto pojasnjeno, zakaj, kdaj in kako. Sem že na dieti (popolnoma sem opustila moko, kruh in izdelke iz pšenice, spijem veliko vode in ne jem sladkarij), pa se po dobrem tednu že počutim boljše. Še bom kupovala vaše knjige.

  (1) (0)
 58. Ana (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, priporočam.

  (0) (0)
 59. tanja (Preverjena stranka)

  Uporabna knjiga, ki jo bereš večkrat.

  (0) (0)
 60. Tia (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga!

  (0) (0)
 61. ***** (Preverjena stranka)

  Knjige nisem bral, bere jo moja žena. Glede na njene grimase na obrazu sklepam, da je knjiga odlična!
  Hvala!

  (0) (0)
 62. Ana (Preverjena stranka)

  Super priročnik z jasnimi napotki.
  Hvala in srečno pri opravljanju vašega poslanstva.
  Lep pozdrav.
  Ana

  (0) (0)
 63. ga (Preverjena stranka)

  Priporočam. Dobra knjiga.

  (0) (0)
 64. Petra (Preverjena stranka)

  Knjiga je zelo uporabna, predvsem me veseli, da vsebuje veliko praktičnih nasvetov glede reševanja težav s ščitnico.

  (0) (0)
 65. slavica (Preverjena stranka)

  Priporočam v branje. Ne le za tiste s težavami pri delovanju ščitnice. Tovrstne knjige priporočam prav vsem, ki dajo kaj na svoje zdravje in zdravo prehrano.

  (0) (0)
 66. Andreja (Preverjena stranka)

  Knjiga je odlična. Je kot priročnik, ki ga moraš vzeti večkrat v roke. Sem skoraj že obupala ob težavah, ki spremljajo bolezen povezano s ščitnico. Hvala vam. Sem postopoma začela uravnavati mojo ščitnico.

  (0) (0)
 67. Zoran (Preverjena stranka)

  Odlično.

  (0) (0)
 68. Gregor (Preverjena stranka)

  Zelo zadovoljen z nakupom in bom še sigurno kaj naročil.
  Hvala.
  Lp, Gregor

  (0) (0)
 69. anita (Preverjena stranka)

  Zahvaljujem se avtoricam, res fajn in uporabna knjiga :).

  (0) (0)
 70. Vilma (Preverjena stranka)

  Pozdravljeni,
  knjiga mi je zelo všeč, ker sem v njej izvedela še veliko stvari, ki jih nisem vedela.
  Hvala.

  (0) (0)
 71. manica (Preverjena stranka)

  Dobra knjižica, bolj kot priročnik, ki ga je potrebno večkrat vzeti v roke, ker si v prvo ne zapomniš vsega.

  (0) (0)
 72. Petra (Preverjena stranka)

  Hvala za tako knjigo. Veliko informacij, ki so podane na jedrnat in razumljiv način. Priporočam vsem v branje, ne samo tistim, ki imajo že težave s ščitnico.

  (0) (0)
 73. Breda

  Imam čisto vse vaše knjige. Vse so za 5. Tista o ščitnici pa mi je razjasnila vse, kar mi zdravniki niso povedali. Zdaj mojo ščitnico res uravnavam in svet je lepši. Čestitke in uspešno še naprej, Breda Hiti

  (0) (0)
 74. Slavko Gostenčnik (Preverjena stranka)

  Sem zadovoljen. Bom še kaj naročil. Lp, Slavko

  (0) (0)
 75. Andrej (store manager)

  Pozdravljeni,
  hvala za knjigo, pohvale. Že berem. Takšnih knjig si želim.
  Vsebinsko dobro pokrita, poglobljena, a ne strokovno zatežena.
  Vredna te cene.
  Na hrvaško plasirat, če je še niste.
  Lep dan,
  Andrej

  (1) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.