Ščepec ustvarjanja – Kako od začimb dobiti največ

(93 mnenj strank)

Ščepec ustvarjanja odgovarja na vprašanje, kako iz začimb iztisniti tisočkrat več moči kot doslej. Poleg tega vam bo razkrila vsebine, ki so bile doslej dosegljive le na delavnicah in seminarjih avtoric. 

V tretjem delu zbirke Ščepec so opisani natančni postopki ravnanja s posameznimi začimbami: kako izbiramo začimbe v odvisnosti od telesne konstitucije in potreb; kako s pravilno uporabo mešanic pomnožimo moči začimb; kako so sestavljene različne mešanice in v kolikšni meri jih smemo spreminjati in prilagajati; kako sestaviti lastne začimbne mešanice proti različnim težavam; kako varno uporabljati eterična olja za aromatiziranje hrane … 

Knjigo je mogoče brati neodvisno od drugih dveh knjig iz zbirke Ščepec. 

Kako pravilno uporabiti začimbe?

Sveže, suhe, kuhane, pečene? Od česa bo odvisno, kako bodo delovale? S kakšnimi živili jih pripraviti? Kaj smemo zmešati skupaj in česa ne? Kako se moči začimb lahko pomnožijo? Kako lahko postanejo celo 1000-krat močnejše kot v osnovi? Ali lahko uporabimo eterična olja za aromatiziranje hrane?
Odgovore na ta in mnoga druga praktična vprašanja boste našli v tretji knjigi zbirke Ščepec.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

39,90 

Ni na zalogi

Podrobnosti

Obseg

300 barvnih strani

Dimenzija

200 x 260 mm

Vezava

trda vezava, šivano, plastificirano

ISBN

9789619345283

O avtorjih

Marija Kočevar

Marija Kočevar je leta 1995 ustanovila eno prvih slovenskih prodajaln zdrave hrane – Jablano. Odtlej se še bolj aktivno ukvarja s preučevanjem vpliva hrane in začimb na naše zdravje. Navdih je prišel že v zgodnjem otroštvu ob zdravilkah in zeliščarkah, potem pa v makrobiotiki, jogi in ajurvedi.

Sabina Topolovec

Sabina Topolovec je urednica spletnih tedenskih novic Zazdravje.net, avtorica številnih prispevkov, soavtorica več knjig, med drugim tudi trilogije o začimbah Ščepec in avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke. Posebej jo zanimata področji zdravja otrok in priprave zdravih obrokov. O teh in drugih temah predava in vodi delavnice v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. V projektu sodeluje od leta 2009.

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Vprašanje se ne glasi več, zakaj, ampak – kako.

Ko smo »rodile« prvo knjigo (Ščepec rešitve), se nam ni niti sanjalo, kaj smo ustvarile. Takrat si nobena od nas ne bi upala napovedati, da jo bomo že v prvem letu po izidu trikrat ponatisnile – in da bo do zdaj, ko to pišem, dosegla celih pet odstotkov slovenskih gospodinjstev. Kot je obljubljal že naslov, so ljudje dojeli, da se v začimbnicah skriva veliko več rešitev, kot bi si upali pomisliti.

Delo Ščepec védenja je bilo njeno logično nadaljevanje, v njem pa smo opisale vse, kar se nam je ob snovanju prve knjige zdelo preveč mogočno, presenetljivo in včasih celo nevarno. Zato smo se odločile, da vse skupaj še enkrat prespimo, premislimo in prebavimo, predvsem pa začutimo, ali je vse to v resnici možno. Poleg predstavitve rešitev, ki jih ponujajo začimbnice, opisane v drugi knjigi, smo želele narediti še korak naprej ter razkriti, od kod črpajo svojo moč – in kako delujejo. Zakaj so jih naši predniki uvrščali med zdravilne rastline najvišjega reda? Kako so lahko toliko vedeli o njihovem delovanju? Upamo, da je delo Ščepec védenja tudi v vas okrepilo védenje, da so vsa znanja dostopna, če le začnemo, tako kot naši predniki, na naravo gledati drugače in jo brati s srcem. Za naše prednike je bilo to nekaj samoumevnega, za sodobnega človeka, ki prebiva v ječi leve možganske poloble, pa je to nerazložljiv čudež.

Prepričane smo bile, da zapisana beseda ne bo mogla posredovati več kot zgolj to. Tako kot greste lahko do določene točke z avtom, naprej pa se je treba podati peš, je tudi odkrivanje začimbnic cesta, ki hkrati s približevanjem cilju postaja vse ožja. Zato smo sprva menile, da je edini naslednji možni korak delavnica, na kateri bomo to, česar nismo mogle opisati v knjigi, pokazale v živo.

Tako so nastali »začimbni peskovniki«, doživljajske delavnice, na katerih smo udeležencem skušale približati skrivnosti začimbnic: kako jih razumeti, kako jih izbrati in kaj z njimi početi. Razen na začetku delavnic sploh nismo napovedovale, saj je bilo zanimanje ves čas večje od naših zmogljivosti. Četudi bi take delavnice prirejale vsak dan, bi lahko sporočilo še vedno prenesle samo zelo majhnemu številu ljudi.

Tako smo prispele do novega izziva. Ali bi lahko v obliki knjige predstavile to, kar smo doslej predajale samo v živo? Ali bo mogoče vsa praktična vprašanja, ki nam jih ljudje zastavljajo na delavnicah in seminarjih, sistematizirano strniti v knjigo? V upanju, da nam bo uspelo, smo se lotile pisanja te knjige.

Če ste tudi vi sprva presenečeno srkali znanja in informacije o začimbnicah, če vas je hkrati s tem začelo zanimati, kako delujejo in kakšna inteligenca stvarstva se skriva za njimi, je napočil trenutek, da se iz občudovalcev in spoštovalcev odločite za vlogo dejavnih ustvarjalcev.

Zato je nastal Ščepec ustvarjanja. Da stopimo še korak naprej in iz občudovalcev postanemo soustvarjalci.

Prelistaj knjigo

Plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno. Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo.

Dostava:

Stroški dostave po Sloveniji
Ob nakupu nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna, ob nižjih zneskih nakupa pa zaračunamo poštnino v višini 3,90 EUR. Izjema je naročnina na tiskane novice Zazdravje.net, ki so sicer brezplačne in naročnina dejansko predstavlja poštnino za 6 številk letno. V tem primeru se dodatna poštnina ne zaračuna. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

POMEMBNO: Pošta Slovenije s 1. februarjem 2024 spreminja roke za prevzem paketnih pošiljk na pošti, in sicer s 15 na 8 dni. Zato vas prosimo, da pošiljko prevzamete čimprej, da ne nastajajo dodatni stroški. 

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.

93 mnenj za Ščepec ustvarjanja – Kako od začimb dobiti največ

5,0
Based on 92 reviews
5 zvezdic
96
96%
4 zvezdice
3
3%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Nataša Mihalič Perovnik (Preverjena stranka)

  Podpora začimb za vsakdan. Preprosto odlično.

  (0) (0)
 2. Miranda Ortar (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna knjiga.

  (0) (0)
 3. Nives Halužan (Preverjena stranka)

  Vse vaše knjige imam 🙂. Nakup je bil za darilo. Naj se dobro, poučno, kvalitetno, razumljivo, pregledno, z lepo zunanjo podobo in oblikovanjem, širi. Obilo uspehov tudi v prihodnje 🍀 Lp, Nives

  (0) (0)
 4. BRANKO P. (Preverjena stranka)

  Najprej sem nabavil Težave z virusi, kjer sem izvedel še za “Šcepce”. Naš bivši nogometni trener bi rekel “kapo dol” . Se mu pridružujem. Vse štiri sem prebral že dvakrat – ocenjujem jih s “petko”; Težave z virusi pa sem si izposodil v knjižnici.

  (0) (0)
 5. Lidija (Preverjena stranka)

  10/10

  (0) (0)
 6. IVAN S. (Preverjena stranka)

  Zdaj imava že vse Vaše knjige in sva hvaležna zanje. Take vrste knjig moraš imeti pri sebi. Odpreš, prebereš, zapreš in narediš. Hvala.

  (0) (0)
 7. Anonymous (Preverjena stranka)

  Hvala za vse info, super!

  (0) (0)
 8. Vesna Vengar (Preverjena stranka)

  Razumljivo razloženo in predstavljeno, da si lahko ustvariš svojo domačo lekarno.

  (0) (0)
 9. Petra Horvat (Preverjena stranka)

  Odlično

  (0) (0)
 10. AMALIJA ŠUŠTERŠIČ (Preverjena stranka)

  Moti me samo to, da moraš skakati iz ene knjige v drugo ali celo tretjo. Vem, da bi bila knjiga potem že enciklopedija, če bi vključevala vse o vsaki rastlini. Morda bi bilo umestno kaj o tem razmišljati.

  (0) (0)
 11. Nada Baraga Mišič (Preverjena stranka)

  Odlična in pregledna, predvsem uporabna.

  (0) (0)
 12. Primož Grahelj (Preverjena stranka)

  Veliko koristnih in uporabnih stvari za vsakdanje življenje

  (0) (0)
 13. čivre silvijan (Preverjena stranka)

  ODLIČNA KNJIGA

  (0) (0)
 14. Nataša Justin (Preverjena stranka)

  Kar nekajkrat sem si knjigo izposodila v knjižnici …, ampak jo prevečkrat vzamem v roke, da si ne bi našla mesto na moji knjižni polici.

  (0) (0)
 15. Maja Galič (Preverjena stranka)

  Kot nekakšna “kuharska” knjiga, samo da se tu kuha zdravilne napitke. Koristni nasveti.

  (0) (0)
 16. Barbara (Preverjena stranka)

  Super knjiga, zelo uporabna.

  (0) (0)
 17. Brigita (Preverjena stranka)

  Zelo uporabno

  (0) (0)
 18. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga

  (0) (0)
 19. JITKA B. (Preverjena stranka)

  Izvirne ideje za vse letne čase.

  (0) (0)
 20. HELENA (Preverjena stranka)

  Odlična in uporabna knjiga.

  (0) (0)
 21. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo uporabno.

  (0) (0)
 22. METKA K. (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, vedno pri roki in sedaj jemo še bolj okusno hrano! Hvala vsem avtorjem!

  (0) (0)
 23. KLARA (Preverjena stranka)

  Vsestranska knjiga, ki bo zagotovo romala iz roda v rod.

  (0) (0)
 24. Mojca Kosmerl Kozjek (Preverjena stranka)

  Dobra knjiga, ki jo je vredno imeti v domači knjižnici

  (0) (0)
 25. Barbara J. (Preverjena stranka)

  Vsebina mi je itak top, že nekaj časa sem želela kupiti knjige Ščepec, zato sem se razveselila ponatisa. Odlično, da ima knjiga trde platnice, le tako naprej. Zdaj mi manjka samo še prva knjiga iz te serije. Lp, Barbara

  (0) (0)
 26. Tatjana Pliberšek (Preverjena stranka)

  Pozdravljeni, zelo odlično napisana knjiga, pomoč pri kombinacijah začimb. Navdušena, tako da sem se včlanila še v Samooskrbni. In srečala somišljenike, podpora in izmenjava je čudovita stvar. Hvaležna in hvala vam.

  (0) (0)
 27. Jani Bizjak (Preverjena stranka)

  Zbirka “Ščepec” so knjige, ki jih pač moraš imeti. V teh (in prihodnjih) časih je to znanje zares dragoceno.

  (0) (0)
 28. Mojca L. (Preverjena stranka)

  Kot pričakovano na podlagi obeh predhodnic – odlična knjiga, ki vleče in vabi k razmišljanju, raziskovanju, spoznavanju, čudenju, preizkušanju … in, ja, ustvarjanju :)

  (0) (0)
 29. Duška (Preverjena stranka)

  Zelo dobra in uporabna knjiga. Razumljivo razloženo. Skratka, super knjiga.👏

  (0) (0)
 30. Anica (Preverjena stranka)

  Izredno cenim vaše znanje in se vam zahvaljujem, da ga nesebično delite z nami. Časi so taki, da moramo biti vedno bolj ozaveščeni in samooskrbni. Vaši “ščepci “so mi že velikokrat pomagali z nasveti in mi razširili znanje. Hvala vam!

  (0) (0)
 31. Anonimno (Preverjena stranka)

  Knjiga, ki bi jo moralo imeti vsako gospodinjstvo. Toplo priporočam! :)

  (0) (0)
 32. SONJA T. (Preverjena stranka)

  Pričakovano, zelo, zelo uporabno

  (0) (0)
 33. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlično branje!

  (0) (0)
 34. Anonimno (Preverjena stranka)

  Praktični in zelo uporabni nasveti

  (0) (0)
 35. mojca malnarič (Preverjena stranka)

  Vaše knjige so zelo zanimive, imam jih že več kot 10.

  (0) (0)
 36. Erika (Preverjena stranka)

  Zelo poučen priročnik.

  (0) (0)
 37. Katja (Preverjena stranka)

  vrhunska knjiga

  (0) (0)
 38. RENATA AŠIČ (Preverjena stranka)

  vse knjige so odlične, veliko sem se že naučila in znanje delila naprej…

  (0) (0)
 39. Martina (Preverjena stranka)

  Zelo uporaben in pregleden priročnik! Hvala, ker svoje bogato in dragoceno znanje delite z nami.

  (0) (0)
 40. Nina (Preverjena stranka)

  Super

  (0) (0)
 41. Liljana (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna, vedno jo imam pri roki, iz nje črpam nasvete, ki jih tudi prakticiram. Knjigo sem si redno sposojala iz knjižnice….v nekem trenutku pa (končno) sprejela odločitev za nakup!

  (0) (0)
 42. Mateja Brinovec (Preverjena stranka)

  Super. Kot vse iz te zbirke. Uporabno, domače, lepo, super vzet v roke.

  (0) (0)
 43. Uroš Ropret (Preverjena stranka)

  zelo zelo koristna knjiga, no bolj priročnik, čeprav mi ni uspelo niti 10% znanja predelati…

  (0) (0)
 44. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna in zanimiva knjiga

  (0) (0)
 45. Majda Zimšek (Preverjena stranka)

  Super knjiga…

  (0) (0)
 46. breda rojko (Preverjena stranka)

  Vec kot uporabno!

  (0) (0)
 47. Eva (Preverjena stranka)

  Neprecenljiva zakladnica znanja o zeliščih in njihovi uporabi. Navdušena sem!

  (0) (0)
 48. Klaudia Kastaneto (Preverjena stranka)

  Sem zadovoljna z vsemi knjigami, ki sem jih kupila do sedaj.

  (0) (0)
 49. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlično!

  (0) (0)
 50. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo uporabno, zadovoljni 👍

  (0) (0)
 51. Darja (Preverjena stranka)

  Končno sem dočakala ponatis knjige… :-)
  Krasna knjiga; tako kot tudi druge iz zbirke Ščepec

  (0) (0)
 52. Edita Pandel (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga za ljubitelje zelišč in začimb!

  (0) (0)
 53. Sonja R. (Preverjena stranka)

  Knjiga je začimbna pika na i tudi za tiste, ki s pridom že uporabljamo knjigi Ščepec vedenja in Ščepec rešitve. Kakor vse knjige Sanje Lončar (in soavtoric) je tudi ta napisana tako, da jo odložiš šele, ko najprej na mah prebereš vse (in ti je žal, da je konec), potem pa ponovno, narediš izpiske tistega, kar je trenutno aktualno zate. To je ena tistih knjig, na katerih se prah ne nabira, saj jo v roke jemlješ vedno znova in znova.
  Priporočam v branje (in ravnanje).

  (0) (0)
 54. Veronika (Preverjena stranka)

  Ko se končno začimbe pokažejo v vsej svoji vsakodnevni lepoti – uporabnosti. S police na krožnik!

  (0) (0)
 55. Anonimno (Preverjena stranka)

  Krasna knjiga!

  (0) (0)
 56. Anonimno (Preverjena stranka)

  Vse tri knjige o začimbah so zame neprecenljive

  (0) (0)
 57. Peter F. (Preverjena stranka)

  S knjigo sem dopolnil zbirko Ščepec rešitve 1 in 2.
  Vredno nakupa – zelo zadovoljen.

  (0) (0)
 58. Anita (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga z vrhunsko vsebino!
  Priporočam!

  (0) (0)
 59. žiga kovač (Preverjena stranka)

  Praktično in hkrati podprto z analitičnimi podatki. Zares uporabno za vsak dan. Na prvi polici v domači knjižnici!

  (0) (0)
 60. Majda (Preverjena stranka)

  Zelo pregledno in uporabno.

  (0) (0)
 61. Izidor Šuligoj (Preverjena stranka)

  V knjigi je to kar sem iskal, to so navodila kako in v kakšnih kombinacijah uporabljati začimbe. Zame je to super knjiga.

  (0) (0)
 62. Anonimno (Preverjena stranka)

  Vsebina je super, sicer pa imam rajši knjige z mehkimi platnicami.

  (0) (0)
 63. Klara (Preverjena stranka)

  Knjiga vsebuje, vsaj kar se mene tiče, zelo aktualne teme. Jasno in zelo berljivo napisano. Navdušena nad vsebino.

  (0) (0)
 64. Irena R. (Preverjena stranka)

  Odlicna knjiga. Toplo priporocam.

  (0) (0)
 65. Mojca (Preverjena stranka)

  Popolnoma ustreza, celo presega pričakovanja

  (0) (0)
 66. Maja Matko (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna knjiga. Prava zakladnica informacij za uporabo začimb na vse možne načine

  (0) (0)
 67. Anonimno (Preverjena stranka)

  V knjigi je veliko uporabnega znanja povezanega v celoto. Priporočam.

  (0) (0)
 68. Anonimno (Preverjena stranka)

  Super

  (0) (0)
 69. Urška Novak (Preverjena stranka)

  Zelo uporabno

  (0) (0)
 70. BRANE FAJT (Preverjena stranka)

  Znanja, spoznanja in izkusnje o rastlinah, ki jih ne dobis v nobeni drugi knjigi. Branje, ki me je zelo pritegnilo.

  (0) (0)
 71. Mira P. (Preverjena stranka)

  Lepo berljiva, odstira nova obzorja. Krasno!

  (0) (0)
 72. Človek Zemlja

  Pozdravljeni.

  Knjigo “Ščepec ustvarjanja” tako težko pričakujem in upam, da čimprej pride. “Ščepec vedenja” in “Ščepec rešitve” prebiram vsak dan. Zelo sem hvaležen za Vaš prispevek k širjenju zdravih informacij.

  Vse dobro želim.

  Duško

  (0) (0)
 73. Irena (Preverjena stranka)

  Vse vaše knjige so enkratne. Moraš jih imeti doma, ker ti vedno pridejo prav. V vsaki najdeš veliko koristnih in zanimivih stvari, napisanih na preprost in zanimiv način. Ta knjiga seveda ni nobena izjema, koristni nasveti in recepti in še več….

  (1) (0)
 74. Petra (Preverjena stranka)

  Čudovita knjiga, primerna za uporabo v mnogih situacijah. Uporabljaš jo lahko kar naprej, tudi po delih, iščeš kar te zanima.

  (1) (0)
 75. Benjamin Jelen (Preverjena stranka)

  Zdaj mi ne bo potrebno v knjižnici čakati na knjigo, ki bi morala biti v vsakem gospodinjstvu na voljo takoj.

  (0) (0)
 76. Maja (Preverjena stranka)

  To je zadnja od treh knjig, ki sem jo potrebovala, da dopolnim zbirko. Neprecenljiva glede nasvetov o medsebojnem kombiniranju začimb.

  (0) (0)
 77. Vito (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga

  (0) (0)
 78. Majda (Preverjena stranka)

  Knjiga mi je zelo všeč. Veliko dobrih receptov. Imam tudi obe knigi ščepec rešitve in vedenja.. tudi te dve sta zelo uredu.

  (0) (0)
 79. Mihaela (Preverjena stranka)

  Knjige (vse tri v zbirki) so odlično darilo. Najprej sem si jih podarila sebi oz. naši družini.
  Če bi naštela pet ljudi ki so vplivali na moje življenje nasploh bi bila Sanja Lončar ena izmed njih. “Vzgaja” me že več kot 15 let. Hvala :)

  (0) (0)
 80. Julijana Jakofčič (Preverjena stranka)

  Pozdravljeni!
  Knjigi -drugo in tretjo sem kupila za hčerin rojstni dan,ker si jih je močno želela.Ima tudi prvo.Prvo imam tudi sama in je super.Hvala,da pišete.

  (0) (0)
 81. Irena (Preverjena stranka)

  Odlična zbirka knjig. Zadnja knjiga je nadgradnja obeh knjig, ki jih že imam.
  To bi morala imeti vsaka gospodinja, zato bom še kupila katero od knjig , in sicer za darilo .

  (0) (0)
 82. Zdenka (Preverjena stranka)

  Odlicna knjiga, polna nasvetov in razlag. Knjigo mi je svetovala prijateljica pa sem si privoscila kar celotno zbirlo “Scepec”. Hvala za res koristno zbirko masvetov.

  (0) (0)
 83. Metka (Preverjena stranka)

  VSAK BI JO MORAL POZNATI!

  (0) (0)
 84. Lili Zupan (Preverjena stranka)

  Občudujem Sanjo Lončar, njeno delo, njene knjige….

  (0) (0)
 85. Lučka (Preverjena stranka)

  Knjigo sem takoj kupila, ko je bila izdana. ( enako tudi prvi dve) Zelo razumljivo je napisana z uporabnimi nasveti, ki vedno pridejo prav .
  To knjigo ( kakor tudi prvi dve ) enostavno ne moreš imeti samo na polici za okras in enkratno branje , pri nas je vseskozi v uporabi kot kuharski pripomoček.
  Hvala za to knjigo. Jo priporočam vsem.

  (0) (0)
 86. Meri (Preverjena stranka)

  Sem navdušena, zelo uporabni in praktični nasveti.

  (0) (0)
 87. Nataša (Preverjena stranka)

  “Ščepec” zasvoji s preglednostjo, vseobsežnostjo in hkrati preprostostjo. Ko imaš enega, hrepeniš po drugem, tretjem … Čudovita knjiga za dušo, um in srce.

  (0) (0)
 88. Zvone (Preverjena stranka)

  Moja žena je navdušena nad darilom Božička.

  Zvone

  (0) (0)
 89. Saša Delač (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Preporosto napisana, za vsakdanjo rabo. Priporočam!
  Saša

  (0) (0)
 90. Brigita Lorenčič (Preverjena stranka)

  Z veseljem sem jo prebrala in takoj uporabila njene nasvete. Zdaj še bolj spoštujem svet začimb. Recepte sem si napisala v svoje kazalo na prvi strani knjige, da jih še hitreje najdem. Takoj ko bom lahko, si privoščim še kako od vaših knjig, hkrati vas z navdušenjem spremljam in delim.

  (0) (0)
 91. Renata (Preverjena stranka)

  odlična knjiga

  (0) (0)
 92. Poja

  Super knjiga! Priporočam kar vse tri! :)

  (0) (0)
 93. Danica Štrigl (Preverjena stranka)

  Izjemna knjiga, tako da jo moraš imeti na kuhinjskem pultu, kot čudovit pripomoček pri pripravljanju jedi z dodanimi začimbami. Hvala za to knjigo…

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.