Naravne rešitve za bolečine – v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih …

(85 mnenj strank)

Bi se radi rešili bolečin brez tveganj, ki jih prinaša jemanje protibolečinskih zdravil?

Čas je, da spoznate moči naravnih rešitev, ki so vsaj enakovredne, včasih celo učinkovitejše od sinteznih analgetikov.

Poraba analgetikov se tudi v Sloveniji strmo povečuje in med najbolj pogosto predpisanimi zdravili jih je polovica protibolečinskih. Pa bo naše življenje zato res postalo lažje ali se bomo zaradi njihovih stranskih učinkov kmalu znašli v še večjih težavah?

V knjigi odkrijte:

 • kako preprečiti, ustaviti ali pogasiti vnetja, 
 • kako se rešiti bolečin v sklepih in mišicah, 
 • kako odpraviti glavobol,
 • zakaj nastanejo bolečine v križu in kako jih blažimo,
 • kako hitro regenerirati tkiva po zvinih in zlomih. 

Kako vam še ta knjiga lahko pomaga?

 • Naučili se boste razumeti bolečino kot pomemben signal telesa, ne le kot nekaj, kar je treba hitro utišati.
 • Kako si olajšati bolečine s pomočjo naravnih, enostavnih in cenovno ugodnih metod.
 • Kako prepoznati vzroke za svoje bolečine in jih s tem lažje preprečevali v prihodnosti.
 • Osvojili boste praktične tehnike za samopomoč, ki vam bodo omogočile hitro olajšanje bolečin brez potrebe po zdravilih.
 • Kako lahko z majhnimi spremembami v življenjskem slogu in prehrani dolgoročno zmanjšate bolečine.
 • Spoznajte, kako ustrezno dihanje in gibanje lahko učinkovito zmanjšata bolečino in izboljšata vaše splošno počutje.
 • Uvideti, kako psihološki in čustveni dejavniki vplivajo na bolečino in kako jih lahko obvladate.
 • Da boste imeli v rokah zanesljiv vir informacij, ki vas bo opolnomočil za boljše razumevanje in upravljanje bolečin, brez odvisnosti od zdravil.

Priročnik Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih … je celovit vodnik za lajšanje bolečin v telesu z uporabo naravnih metod. Najprej boste spoznali, kaj je dejansko v ozadju bolečine in kaj nam bolečina poskuša povedati.

V nadaljevanju vas čaka celosten pregled naravnih rešitev, ki jih lahko uporabimo za lajšanje bolečin, od toplote in/ali mraza, akupunkture in masaže do rastlinskih pripravkov, ki jih lahko izdelamo sami. Narava namreč ponuja zelo veliko rastlin, ki delujejo protibolečinsko in protivnetno, zato jim je v knjigi namenjeno posebno poglavje s podrobnimi opisi.

V knjigi so tudi nasveti za nego in vzdrževanje mišic, predlogi za razstrupljanje misli in telesa, informacije o nevarnostih protibolečinskih zdravil, opisi dejavnosti, s katerimi si povzročamo bolečine in še mnogo koristnih informacij.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

38,90 

Na zalogi

Podrobnosti

Obseg

240 barvnih strani

Dimenzija

190 x 245 mm

Vezava

mehka vezava, šivano, broširano

ISBN

9789619403181

O avtorjih

Adriana Dolinar

Adriana Dolinar, dr. vet. med., je predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka, predavateljica za strokovno in laično javnost, avtorica številnih člankov o preverjenih naravnih in celostnih rešitvah različnih težav človeka in živali ter soavtorica priročnikov projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

Anita Lopojda

Anita Lopojda je od malih nog preživljala poletja na podeželju v kamniti Dalmaciji. Povezanost z naravo in živalmi jo spremlja skozi vse življenje. Predvsem zanimanje za zdravilne rastline, kar pomeni stalno učenje in poglabljanje znanja o zdravilnih učinkovinah rastlin kot podpori k boljšemu zdravju. Raziskuje in proučuje tudi področje aromaterapije.

Martina Zupančič

Martina Zupančič je dr. med. spec. anesteziologije z reanimatologijo

Pika Klančnik

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Poraba analgetikov se tudi v Sloveniji strmo povečuje in med najbolj pogosto predpisanimi zdravili jih je polovica protibolečinskih.

Pa bo naše življenje zato res postalo lažje ali se bomo zaradi njihovih stranskih učinkov kmalu znašli v še večjih težavah?


Ali obstaja drugačna, manj tvegana rešitev?

Naravne rešitve, ki so po krivici odrinjene na stran, zmorejo veliko več, kot si predstavljamo. Ali ste vedeli: 

 • da sta arnika in lovor po svojih protibolečinskih močeh primerljiva z nesteroidnimi antirevmatiki?
 • da kakovostni gabezovi pripravki v številnih kliničnih študijah dokazujejo, da so močnejši od protibolečinskih mazil, ki vsebujejo učinkovino diklofenak (Voltaren, Naklofen …)?
 • da vrbova skorja deluje sicer malo bolj počasi, vendar doseže enake učinke na bolečine kot sintezna acetilsalicilna kislina, pri tem pa je veliko bolj nežna do želodca?
 • da šentjanževka odlično pomaga pri vnetih živcih, kot je ishiadični?

Seznam rastlin, ki zmanjšujejo našo občutljivost na bolečine ter delujejo protibolečinsko in protivnetno, je zelo dolg in obetaven. Če jih znamo pravilno uporabiti, lahko močno zmanjšamo uporabo bolj tveganih zdravil. Tudi druge naravne metode so nam lahko v veliko pomoč. Obkladki, masaže, termalne vode, funkcionalna hranila zmorejo veliko več, kot si mislite, le pravilno jih je treba izbrati in uporabiti.

Prelistajte knjigo

Plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno. Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo.

Dostava:

Stroški dostave po Sloveniji
Ob nakupu nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna, ob nižjih zneskih nakupa pa zaračunamo poštnino v višini 3,90 EUR. Izjema je naročnina na tiskane novice Zazdravje.net, ki so sicer brezplačne in naročnina dejansko predstavlja poštnino za 6 številk letno. V tem primeru se dodatna poštnina ne zaračuna. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

POMEMBNO: Pošta Slovenije s 1. februarjem 2024 spreminja roke za prevzem paketnih pošiljk na pošti, in sicer s 15 na 8 dni. Zato vas prosimo, da pošiljko prevzamete čimprej, da ne nastajajo dodatni stroški. 

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.

85 mnenj za Naravne rešitve za bolečine – v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih …

4,9
Based on 85 reviews
5 zvezdic
94
94%
4 zvezdice
5
5%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Anonymous (Preverjena stranka)

  Vse pohvale!

  (0) (0)
 2. Lili Jurman (Preverjena stranka)

  Izredno koristna knjiga. Že dva izvoda sem dala naprej kot darilo in obe kolegici ne bi mogli biti bolj veseli kot sta.

  (0) (0)
 3. MILENA B. (Preverjena stranka)

  Pozdravljeni. Z vsemi knjigami, vključno z zadnjo kupljeno, sem zelo zadovoljna. Iskreno se zahvaljujem za vaš doprinos vsem nam, ki nam ni vseeno, kaj jemo, kaj kupujemo, pridelujemo. Moja ocena je 5+.Hvala vam.

  (0) (0)
 4. Nadja (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga.

  (0) (0)
 5. Majda Mrđenović (Preverjena stranka)

  Vse knjige Sanje Lončar kupim, tudi če nimam konkretnih težav, ker ne glede na naslov vedno najdem kakšen zanimiv nasvet. Zelo uporabno gradivo, ki ga je nujno imeti na polici.

  (0) (0)
 6. Mihaela Grlica (Preverjena stranka)

  Imam vse vaše knige. Hvala, ker ste😁👍

  (0) (0)
 7. Tatjana (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna knjiga.

  (0) (0)
 8. Anonymous (Preverjena stranka)

  Zelo priročna knjiga, dobro razloži vzroke bolečin …

  (0) (0)
 9. Natalija (Preverjena stranka)

  Uporabne rešitve za domačo rabo.

  (0) (0)
 10. Anonymous (Preverjena stranka)

  Zelo uporabni nasveti.

  (0) (0)
 11. Anita M. (Preverjena stranka)

  Imam skoraj vse vaše knjige, ki jih rada prebiram, vedno s svinčnikom za podčrtovanje v roki. Ko nastopi “težava”, grem hitro poiskati tisto, v kateri mislim, da najdem “recept”, ki ga potrebujem. Marsikaj poskušam delati po navodilih iz nje.
  Preprosto, uporabno, včasih na humoren način zapisano, da se nasmejim zraven. Tudi oblikovno, slikovno so knjige lepe.

  (0) (0)
 12. Katja Mikolič (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga.

  (0) (0)
 13. Mateja (Preverjena stranka)

  Odlični nasveti.

  (0) (0)
 14. Anonymous (Preverjena stranka)

  Super, hvala!

  (0) (0)
 15. Miljenka Moharič (Preverjena stranka)

  Našla sem odgovore na kar nekaj svojih vprašanj, hvala.

  (0) (1)
 16. DARJA (Preverjena stranka)

  Super knjiga z uporabnimi nasveti, recepti, tako kot vse ostale vaše knjige, ki jih imam že skoraj vse :-)

  (0) (0)
 17. Jadranka Lužnik (Preverjena stranka)

  Vse je lepo dokumentirano, obrazloženo in preizkušeno.

  (0) (0)
 18. Damjana (Preverjena stranka)

  Odlična, uporabna knjiga!

  (0) (0)
 19. Tatjana J. (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna knjiga!

  (0) (0)
 20. Marija Jeršin Kuzma (Preverjena stranka)

  Zadovoljna sem z vsemi vašimi knjigami, tudi z navedeno. Uporabljam čimbolj naravne sestavine in čim manj kemije, zato sem s knjigo zadovoljna. Moje mnenje: če v knjigi, priročniku ali na delavnici pridobim vsaj eno uporabno “stvar”, je vložek povrnjen.

  (0) (0)
 21. Danijela (Preverjena stranka)

  Knjigo sem sicer kupila za darilo, ampak mirno dam oceno 5, ker je vse, kar sem do zdaj kupila pri vas, ODLIČNO.

  (0) (0)
 22. Valentina G. (Preverjena stranka)

  Odličen in hkrati nujen priročnik za vsak dom.

  (0) (0)
 23. Zmaga Potočnik (Preverjena stranka)

  Zelo uporabno in dovolj natančno razloženo, da uporabljamo tudi nestrokovnjaki.

  (0) (0)
 24. Jasmina (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Prejemnica darila izjemno zadovoljna.

  (0) (0)
 25. Sonja Kovač (Preverjena stranka)

  Uporabna knjiga in nazoren prikaz.

  (0) (0)
 26. Renata Bančič (Preverjena stranka)

  Predvsem uporabni nasveti, da ne posežeš takoj po tabletah.

  (0) (0)
 27. Irena (Preverjena stranka)

  Krasna knjiga. Zeloooo zadovoljna. Kot sem tudi pričakovala. Odgovarja mi širok pogled na situacijo in ponujene rešitve.

  (0) (0)
 28. Vlasta K. (Preverjena stranka)

  Zelo zadovoljna z vsebino, knjiga mi je v pomoč.

  (0) (0)
 29. Mirjam (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, hitra dostava.

  (0) (0)
 30. Alenka (Preverjena stranka)

  Našla veliko uporabnih rešitev.

  (0) (0)
 31. Andreja Š. (Preverjena stranka)

  Zelo smiselna in uporabna knjiga.

  (0) (0)
 32. Alojz (Preverjena stranka)

  ok

  (0) (0)
 33. Anonimno (Preverjena stranka)

  Najprej sem prebrala knjižnični izvod in ugotovila, da želim imeti svojega, ki ga lahko jemljem v roke po potrebi.

  (0) (0)
 34. Klara (Preverjena stranka)

  Nazorno in razumljivo napisano.

  (0) (0)
 35. Katja (Preverjena stranka)

  zelo dobro

  (0) (0)
 36. Irena T. (Preverjena stranka)

  Kot vse ostale je odličen pripomoček v domači lekarni

  (0) (0)
 37. Anemari (Preverjena stranka)

  Super

  (0) (0)
 38. DRAGO PERKIČ (Preverjena stranka)

  Knjiga je odlična za vse, ki verjamejo v moč narave in ki so to potem pripravljati uporabljati v vsakdanjem življenju z razumom. Mnogim bo lahko vplivala na spremembo pogleda na lastno zdravje, na bolečine, ki so postale sestavni del življenja in možnosti zdravljenja, ko jim klasična medicina več ne bo znala pomagati. Odgovornost za lastno zdravje je lahko s pomočjo narave velikokrat v lastnih rokah. Najtežja pa je odločitev, ko enkrat zboliš, komu verjetni in po kateri poti ozdraveti. Menim, da avtorji te knjige ponujajo veliko naravnih poti za številne naše vsakdanje težave.

  (0) (0)
 39. Anonimno (Preverjena stranka)

  Všeč mi je, da je v knjigi razlaga, opis, uporaba protibolečinskih rastlin. Dobra razlaga – da temelje in zagon, da raziskuješ sam naprej.

  (0) (0)
 40. Metka K. (Preverjena stranka)

  Čudovita knjiga! Marsikatero zel imamo tik pred nosom, pa je ne znamo uporabiti ali pa niti ne vemo, da je še kako koristna. Začeti se učiti!

  (0) (0)
 41. Barbara (Preverjena stranka)

  Zelo sistematično in celovito sestavljen tekst, ki se lepo bere. Všeč so mi krajši sestavki, da knjigo lahko jemlješ v roke, kot ti dopušča čas. Predvsem pa lahko v miru razmisliš o vsebini. Lepe fotografije. Zanimiv format.

  (0) (0)
 42. Marina Rozman (Preverjena stranka)

  Super knjiga…z enostavnimi rešitvami…

  (0) (0)
 43. ANA PRISLAN (Preverjena stranka)

  Kaj naj rečem, še ene odlična knjiga, kot vse ostale do sedaj, pa jih imam v svoji zbirki kar nekaj.Sem jo pričela prebirati in kar nekaj nasvetov sem našla za katere do sedaj nisem vedela, čeprav uporabljam veliko začimb in zdravilnih rož, ja učimo se skozi vse življenje. Lep pozdrav in še veliko takšnih priročnikov. Hvala

  (0) (0)
 44. Katja (Preverjena stranka)

  Veliko znanja in zelo dobri praktični nasveti

  (0) (0)
 45. Damjana S. (Preverjena stranka)

  Strokovno, preverjeno, poglobljeno, zelo, zelo uporabno; napisano razumljivo in pregledno. Z veseljem odpreš knjigo na katerikoli strani in srkaš v sebe vse to vedenje in znanje, ki ga vsi avtorji podajajo v harmoniji z naravo. Čudovito!

  (1) (0)
 46. Tatjana Rojc (Preverjena stranka)

  Ravno čakam na klic zobozdravnika s klinčkom v ustih

  (0) (1)
 47. Davorina Vuga (Preverjena stranka)

  Knjigo sem kupila za mamo, ki ima bolečine v sklepih. Se mi zdi zelo v redu in si pomagamo s telovadbo. Opazile pa smo tudi, da pomaga proti bolečinam tudi kurkumin latte, ga damo v jogurt. Tako, da to tudi pomaga. kakšen mesec ni imela bolečin. Hvala za vse. Nam pomagajo tudi knjige ščepec rešitve in ščepec vedenja. Še enkrat hvala za vse. čeprav malo pozno še srečno novo leto in veliko zdravja. Lep pozdrav!
  Davorina Vuga

  (0) (0)
 48. Dada Volk (Preverjena stranka)

  Knjiga je vsebinsko bogata, razumljiva, ponuja različne možnosti uporabe in rešitev. Več kot dobrodošla je v vsaki knjižnici in gospodinjstvu. Hvala avtoricam, da ste bogate izkušnje in znanje strnile v tej knjigi, pravzaprav v vseh vaših izdajah.

  (0) (0)
 49. Maja Š. (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna in strokovna, hkrati pa razumljiva. Hvala

  (0) (0)
 50. Marjan Čadež (Preverjena stranka)

  zelo poučna knjiga, priročnik, ki ga pogosto bereš

  (0) (0)
 51. Irena R. (Preverjena stranka)

  Vse vaše knjige so odlične, polne koristnih nasvetov napisanih in razloženih tako, da so vsem razumljivi. Želim vam še veliko uspeha.

  (0) (0)
 52. Kristina Sojar Voglar (Preverjena stranka)

  Všeč mi je tako celostni pristop in širok pogled na bolečino. Navdušena nad recepti.

  (0) (0)
 53. TATJANA OBLAK (Preverjena stranka)

  dober priročnik, ki razloži in pomaga

  (0) (0)
 54. Katarina B. (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, s koristnimi informacijami, napotki in nasveti, podanimi v razumljivem jeziku z zanimivimi primerjavami iz vsakdanjega življenja.

  (0) (0)
 55. Matej Š. (Preverjena stranka)

  Knjiga, ki jo je vredno imeti vedno pri roki, da ukrepami pri različnih bolečinah.

  (0) (0)
 56. Tadeja (Preverjena stranka)

  Kot vse vaše knjige, je tudi ta knjiga odlična. V njej smo našli učinkovite predloge za odpravo bolečin.. Všeč mi je, da bralcu ponudite več različnih rešitev, kaj od tega bo uporabil, pa je njegova odločitev..

  (0) (0)
 57. Stanka (Preverjena stranka)

  S knjigami ki sem jih prejela tokrat sem zelo zadovoljna pravtako kot tudi vsemi ostalimi knigami gospe Sanje Loncar. Za vse znanje ki ga deli z nami se ji izkreno zahvaljujem. Se enkrat hvala in veliko uspeha se naprej.

  (0) (0)
 58. Vesna (Preverjena stranka)

  Jasno in jedernato. Dobre in koristne informacije.

  (0) (0)
 59. Vesna (Preverjena stranka)

  Fantasticna knjiga, lepa, nazorna, izjemno siroka, predstavljena laiku na zelo razumljiv nacin!

  Vsak najde v njej resitev za svoje tezave.

  Vec kot priporocam!

  (0) (0)
 60. Bojana (Preverjena stranka)

  Obožujem vse knjige založbe Jasno in Glasno! Dajo ti misliti, razsširijo ti pogled in napisane so z duše, za dobrobit narave, našega planeta in ljudi na njemu. Naj vsi začutimo, da smo Eno. Še naprej bom podpirala projekt Za zdravje z nakupom knjig in širjenjem resnice.

  (0) (0)
 61. Sabina (Preverjena stranka)

  V primeru zdravstvenih težav, rada “prisluhnem” naravi, tudi že v fazi preventive. Vaše knjige, revija ter spletni portal zelo rada prebiram, si širim znanje ter nabor rešitev v primeru bolečin zase in za vse moje.
  Res hvala za vaš trud.

  (0) (0)
 62. ga. (Preverjena stranka)

  Dobra knjiga, svež in drugačen pristop do bolečine, ki jo doživimo najverjetneje vsi kdaj v življenju.

  (0) (0)
 63. Mojca T. (Preverjena stranka)

  Ko pridem do težave, se spomnim na vaše knjige. Vse po vrsti imajo ogromno dostopnih pripomočkov. Tako knjige kot revija Za zdravje so zelo uporabne. Hvala za vaš trud.

  (0) (0)
 64. Barbara (Preverjena stranka)

  Knjiga, ki se ne moraš vsesti in jo brati; to je knjiga, ki jo moraš imeti na vidni polici in poseči po njej, ko imaš kakršenkoli bolečino ali samo za kakšen droben nasvet. Res je v njej veliko znanja, podanega na zelo laičen, dostopen način.

  (0) (0)
 65. Marjana (Preverjena stranka)

  Trenutno top izdelek med vso knjižno ponudbo! Uporaben, pregleden, razumljivo napisan, berljiv, … Skratka, vseobsežen in zato odličen izdelek. Hvala vam zanj! In vse čestitke avtoricam za tako dobro opravljeno delo.

  (0) (0)
 66. Vildana Kralj (Preverjena stranka)

  Odlična in predvsem zelo uporabna knjiga. Imam večino knjig vaše založbe. To niso knjige, ki jih prebereš in shraniš na knjižno polico, ampak take, h katerim se nenehno vračaš. Navdušujejo me knjige, v katerih je ogromno dobrih napotkov in učinkovitih rešitev na enem mestu.
  Čestitke avtoricam za obsežno in uporabno znanje zapisano na povsem razumljiv način.

  (0) (0)
 67. Darinka (Preverjena stranka)

  Odlična zelo uporabna knjiga, kot vse knjige iz vaše #zbirke#, ki jo je dobro imeti vedno pri roki.

  (0) (0)
 68. Tadeja (Preverjena stranka)

  Knjiga je izvrstna. Hvala zanjo.
  Na knjižnem sejmu sem si kupila izvod zase, preko spleta pa še enega za prijateljico.

  (0) (0)
 69. Marjeta (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Tako kot v vseh vaših dosedanjih priročnikih so v knjigi vsi nasveti zelo uporabni za zdravljenje in preventivo.

  (0) (0)
 70. Lea (Preverjena stranka)

  Super knjiga, kot vsaka vaša knjiga! Navdušena sem nad njo in že sprobavam stvari, ki sem jih prebrala. Vse pohvale nad vašim delom!

  (0) (0)
 71. Andrej (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna in strukturno dodelana knjiga, namenjena naravnemu odpravljanju bolečin. Priporočam, vsem, ki se ne želite vsak dan polniti z umetnimi substancami. Na koncu prišel do ugotovitve, da mi naravna pot pomaga bolje kot komercialna. Hvala in globoki poklon.

  (1) (0)
 72. Jožica Kramar (Preverjena stranka)

  Čudovita knjiga, ki bralca za roko popelje skozi poti samopomoči. Imam vse knjige iz zbirk “za zdravje” in so moje najljubše branje. Velikokrat sem si že pomagala z nasveti iz posameznih knjig. V tej pa je še na bolj jasen način zapisano kako si lahko pomagamo sami, brez zdravil, ki nam bi jih predpisal zdravnik. Hvala vsem, ki delate na ozaveščanju ljudi.

  (0) (0)
 73. Alojz Vidic (Preverjena stranka)

  Knjiga je napisana na prijazen, lahko razumljiv način. Z njeno pomočjo bo bralec spoznal marsikaj, kar bo lahko koristno uporabil pri lajšanju in zdravljenju svoje bolezni in tako dopolnil zdravljenje po doktrinah sodobne medicine oziroma ga izboljšal, zmanjšal uporabo sintetičnih zdravil in se tako izognil njihovim nezaželenim stranskim učinkom.

  (0) (0)
 74. Blanka (Preverjena stranka)

  Pozdravljeni,
  knjigo še berem in sem navdušena nad njo. V njej najdem stvari, ki sem o njih že prej nekaj vedela, a so tukaj dobro razložene. Predvsem so mi všeč razlage o delovanju snovi, ki so v posameznih rastlinah, saj to v marsikaterem priročniku manjka.

  (0) (0)
 75. Viktor (Preverjena stranka)

  Vse je v naravi in človeku!
  Izčrpni, predvsem pa praktični napotki za razumevanje in pomoč pri bolečinah, tako telesnih kot duševnih. Vsebine so podane zelo sistematično in slikovno bogato.
  Vsa pohvala za izjemno delo na področju alternative v slovenskem prostoru!

  (0) (0)
 76. Barbara (Preverjena stranka)

  Knjiga, ki “deluje” na vseh področjih…za telo in dušo, za velike in male, mlade in malo manj mlade. Uporabna z “zajemalko” ali po ščepcih.
  Sem vesela, da jo imam.
  Čestitam.

  (0) (0)
 77. Majda (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna knjiga

  (0) (0)
 78. T. Cvetko (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, uporabna! Podarila sem jo mami in uživa v branju.

  (0) (0)
 79. Helena Magdič

  Prebrala, preverila, deluje!
  Hvala za tako izčrpne in učinkovite napotke, ki jih res ni možno prebrati drugje, kljub temu da imam vsaj meter knjig na temo samopomoči. Vsaka vaša knjiga je zame odlična naložba, ker v hipu prihranim več kot sem za njo dala. Receptura za hitro odpravo išijasa je zame pravo odkritje!

  (0) (0)
 80. Jože (Preverjena stranka)

  Zelo dobra knjiga, tako kot vseh 8 do sedaj kupijenih knjig.

  (1) (0)
 81. Bralka 2 (Preverjena stranka)

  Knjiga je dobro sestavljena, z pomembnimi podatki,ki jih oseba potrebuje.

  (0) (0)
 82. Carmen (Preverjena stranka)

  Zelo dobra knjiga. Hvala avtoricam

  (0) (0)
 83. Simeona Ambrožič (Preverjena stranka)

  Knjiga je odlična, tako kot vse predhodnje……hvala avtoricam za tako dobro opravljeno delo.

  (0) (0)
 84. Bralka (Preverjena stranka)

  Super knjiga, prav takšna kot jo potrebujemo. Ocena ***** kot za vse ostale knjige. Hvala vsem vam, ki raziskujete in zbirate uprabne podatke iz alternative tudi za vse nas.

  (0) (0)
 85. dr.vet.med (Preverjena stranka)

  Vidi se,da je vloženega dosti dela,dobro sestavljeno.

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.