Akcija!

Naravne rešitve za težave z virusi – Rastlinska pomoč za pljuča, grlo in dihalne poti

 

Za naravo virusi niso nič novega!

Živali in rastline jih poznajo že milijone let. In ker rešitve najraje iščemo pri najbolj izkušenih, smo tudi tokrat poklicali na pomoč rastline z dokazanimi protivirusnimi močmi.

Marsikatera rastlina je že dokazala, da zmore celo več kot sintezna zdravila, ki so nam na voljo. Za mnoge med njimi celo koronavirusi niso uganka. Zato tudi številne znanstvene raziskave, ki trenutno iščejo rešitev za covid-19, jemljejo pod drobnogled zdravilne rastline, ki so na tem področju najobetavnejše. Preberite, katere naravne strategije za krepitev imunske obrambe pred respiratornimi virusi so nam na voljo, in kako jih pravilno uporabiti.

Berljive, uporabne, natančne in znanstveno podkrepljene rešitve vas čakajo v novi knjigi našega projekta Naravne rešitve za težave z virusi – Rastlinska pomoč za grlo, pljuča in dihalne poti.

Prednaročila sprejemamo do 15. maja! Knjiga izide v drugi polovici maja 2021!
Kupite jo lahko s klikom na gumb DODAJ V KOŠARICO.

🎁 UGODNOST ZA HITRE! 🎁 Da ne boste zamudili naravnih rešitev, ki bodo aktualne že aprila, boste vsi, ki boste pohiteli in knjigo naročili ter plačali do 22. aprila, deležni še brezplačnega spletnega predavanja o spomladanskih zeliščnih pripravkih. Velja samo za naročila, za katera bomo prejeli plačila do 22. 4. 2021.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

33,00  26,80 

Na zalogi

Podrobnosti

Obseg

200 barvnih strani

Dimenzija

200 x 260 mm

Vezava

trda vezava, šivano, broširano

O avtorjih

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave, s katerimi se človek danes srečuje.

Za naravo virusi niso nič novega! Živali in rastline jih poznajo že milijone let. In ker rešitve najraje iščemo pri najbolj izkušenih, smo tudi tokrat poklicali na pomoč rastline z dokazanimi protivirusnimi močmi. 

Marsikatera rastlina je že dokazala, da zmore celo več kot sintezna zdravila, ki so nam na voljo. Za mnoge med njimi celo koronavirusi niso uganka. Zato tudi številne znanstvene raziskave, ki trenutno iščejo rešitev za covid-19, jemljejo pod drobnogled zdravilne rastline, ki so na tem področju najobetavnejše. Preberite, katere naravne strategije za krepitev imunske obrambe pred respiratornimi virusi so nam na voljo, in kako jih pravilno uporabiti.

Berljive, uporabne, natančne in znanstveno podkrepljene rešitve vas čakajo v novi knjigi našega projekta
Naravne rešitve za težave z virusi.

Prelistajte knjigo