Samooskrba v praksi – več pridelka, manj površine

(325 mnenj strank)

Če želite pridelati več in hitreje, se naučite čim bolje izkoristiti prostor, ki ga imate na razpolago.

Številne neuporabne površine lahko dobesedno čez noč ali celo v samo pol ure spremenite v gredice. S spremembo načina sajenja pa lahko pridelek podvojite!

V tem priročniku smo se lotili praktičnih in zares preverjenih rešitev, ki delujejo na naših tleh, v našem podnebju in z našimi rastlinami. Pri njegovem nastajanju so sodelovali ljudje, ki že leta in desetletja tudi v praksi delajo, preizkušajo in izpopolnjujejo to, o čemer pišejo.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

34,90 

Podrobnosti

Obseg

265 barvnih strani

Dimenzija

190 x 245 mm

Vezava

Mehka vezava, šivano, broširano

ISBN

9789619466421

O avtorjih

ddr. Ana Vovk Korže

Prof. ddr. Ana Vovk Korže je dvojna doktorica znanosti, s področja fizične geografije in varstva okolja. Ustanovila je Učni poligon za samooskrbo Dole, ki je nagrajen z nacionalno nagrado za drugo najboljšo učno pot v Sloveniji.

Fanči Perdih

Fanči Perdih je ustanoviteljica kooperative Amarant, predavateljica, svetovalka, koordinatorka, babica, mama, vrtnarica … in vse to 24/7. O tem, da je vse, kar počne, teoretično nemogoče, pa preprosto nima časa za razmišljanje.

Irena Rotar

Irena Rotar je neodvisna aktivistka, gonilna sila Ekoci – eko civilne iniciative Slovenije. Dala je pobude za toliko projektov, da bi potrebovali nekaj strani, če bi hoteli vse našteti. Je tudi kmetica, svetovalka s področja permakulture in še marsikaj.

Mateja Reš

Mateja Reš je kmetica, kuharica, zeliščarica, avtorica knjig Letni časi v kuhinji, Bučna kuhinja za vsak okus in Kuhajmo z Matejo Reš ter soavtorica knjige Čarobni svet buč. Zadnji dve leti razvija ekološko naravnano kmetijo Vrt okusov v Zgornjih Gorjah pri Bledu ter izvaja kulinarične delavnice na temo »od vil do vilic« na kmetiji in na povabilo tudi drugje.

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Samooskrbni in brezskrbni!

Kako pridelati več kot šest kilogramov zelenjave na kvadratnem metru obdelovalne površine? Kako to početi, če sploh nimate vrta? Kaj se zares da pridelati na balkonu, okenski polici ali celo v garaži?

Marsikaj se da in mnogi to že udejanjajo v praksi. Ta knjiga ni esej, v katerem razglabljamo, ZAKAJ, temveč vodič, KAKO postati samooskrben čim prej in v čim večjem obsegu. V tem priročniku ne boste našli zavajajoče vrtičkarske »pornografije« – tako imenujemo našminkane, retuširane posnetke, ki nas s svojo lepoto (tako kot manekenke) le spravljajo v slabo voljo, ker česa takega sami nikoli ne moremo doseči. Objavili nismo ničesar, česar sami nismo preizkusili (in to večkrat, na več lokacijah) in tako ocenili, ali in kako nekatere ideje udejanjiti. Ne govorimo o uspehih tam nekje v Kaliforniji, Avstraliji, na Novi Zelandiji ali v Indiji. Vse, o čemer pišemo, je preizkušeno na naših tleh, v naših štirih letnih časih in z rastlinami, ki jih lahko gojimo v našem podnebju. Kljub temu je bil naš cilj tudi preizkusiti meje možnega in predvsem ugotoviti, kako bi lahko vsak meter obdelovalne površine izkoristili še bolje kot doslej. Vsi smo »radovedni Tački« in nam je vrtnarjenje poligon za neskončno ustvarjalnost, učilnica življenja in hram, v katerem vsak dan bolj občudujemo popolnost stvarstva. Raziščimo skupaj obilje, ki nam je na dosegu roke!

Sanja, Ana, Mateja, Fanči, Irena in številni drugi, ki so prispevali svoj košček znanja in izkušenj, zato da bomo jutri vsi bolj samooskrbni in brezskrbni.

Prelistaj knjigo

Plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno. Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo. 

Dostava:

Stroški dostave po Sloveniji
Ob nakupu nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna, ob nižjih zneskih nakupa pa zaračunamo poštnino v višini 3,90 EUR. Izjema je naročnina na tiskane novice Zazdravje.net, ki so sicer brezplačne in naročnina dejansko predstavlja poštnino za 6 številk letno. V tem primeru se dodatna poštnina ne zaračuna. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

POMEMBNO: Pošta Slovenije s 1. februarjem 2024 spreminja roke za prevzem paketnih pošiljk na pošti, in sicer s 15 na 8 dni. Zato vas prosimo, da pošiljko prevzamete čimprej, da ne nastajajo dodatni stroški. 

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.

325 mnenj za Samooskrba v praksi – več pridelka, manj površine

5,0
Based on 324 reviews
5 zvezdic
97
97%
4 zvezdice
2
2%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Mateja (Preverjena stranka)

  Zelo praktično.

  (0) (0)
 2. Anonymous (Preverjena stranka)

  Ogromno znanja je potrebno za nastanek takšne knjige :).

  (0) (0)
 3. MIRKO ŽNIDARŠIČ (Preverjena stranka)

  Odlično.

  (0) (0)
 4. Dušan Blažin (Preverjena stranka)

  Odličen priročnik.

  (0) (0)
 5. Barbara (Preverjena stranka)

  Odlično.

  (0) (0)
 6. Petra Klobasa (Preverjena stranka)

  Nazorno, razumljivo in zelo uporabno.

  (0) (0)
 7. Alenka (Preverjena stranka)

  S knjigo sem zelo zadovoljna, med vsemi koristnimi informacijami me je še posebej pritegnil spodbuden dialog, ki da človeku voljo in upanje, da kot posameznik lahko vsaj malo pripomore k boljšemu življenju in tako z nekim delom sebe kljubuje današnjemu ponorelemu svetu.

  (0) (0)
 8. Vesna (Preverjena stranka)

  Zbiram vaše knjige in mi je pravo zadovoljstvo brati jih. Vaše ideje so zelo dobre.
  Z ljubeznijo, Vesna

  (0) (0)
 9. BOJAN GOLJEVŠČEK (Preverjena stranka)

  Odlično, zelo berljiva vsebina, slikovno dobro podprta in razumljiva vsebina.

  (0) (0)
 10. Maruša Pintar Udovč (Preverjena stranka)

  Prebiram in uporabljam v praksi.

  (0) (0)
 11. Mojca Š. (Preverjena stranka)

  Zelo dobro obrazloženo. Odlična.

  (0) (0)
 12. Irena Satleri (Preverjena stranka)

  Veliko praktičnih in uporabnih nasvetov je v knjigi.

  (0) (0)
 13. Karin Malc (Preverjena stranka)

  Zelo sem zadovoljna s knjigo, veliko je koristnih in praktičnih napotkov.

  (0) (0)
 14. Vlasta Ravhekar (Preverjena stranka)

  Zelo uporabno.

  (0) (0)
 15. SAVINA KOSJEK (Preverjena stranka)

  zelo uporabno, sem navdušena.

  (0) (0)
 16. Nataša Justin (Preverjena stranka)

  Tole mora imeti vsak vrtičkar na polici…

  (0) (0)
 17. Katarina Kovač (Preverjena stranka)

  Čudovita knjiga.

  (0) (0)
 18. Barbara (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Veliko informacij, mnogo več, kot sem pričakovala.

  (1) (0)
 19. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlična

  (0) (0)
 20. Maja (Preverjena stranka)

  Najprej sem si jo ene trikrat sposodila v knjiznici, sedaj sem jo pa raje kar kupila.

  (0) (0)
 21. helena (Preverjena stranka)

  Knjigo sem podarila svoji mlajši prijateljici, ki je obnavljala svoj vrtiček. Zelo sem jo razveselila, pravi da je kot namenjena njej. Z njo vred sem vesela, vam pa se lepo zahvalim za vaše ideje in nasvete.

  (0) (0)
 22. Maja (Preverjena stranka)

  Izjemna knjiga, v sedanjem času še kako koristna!

  (0) (0)
 23. Anonimno (Preverjena stranka)

  :-)

  (0) (0)
 24. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna in praktična knjiga.

  (0) (0)
 25. Tina M. (Preverjena stranka)

  Priročnik priporočam vsakemu ki se ukvarja s pridelavo hrane za samooskrbo.

  (0) (0)
 26. Barbarela Kraševec (Preverjena stranka)

  To je krasna zakladnica znanja!! ;))

  (0) (0)
 27. Bojana P. (Preverjena stranka)

  Knjiga je super, sploh za prihajajoče čase.

  (0) (0)
 28. Anonimno (Preverjena stranka)

  priporočljivo branje za vrtičkarje s številnimi uporabnimi nasveti , ki izhajajo iz izkušenj. Hkrati pa knjiga ponuja številne možnosti pridelave zelenjave v bivalnem okolju.

  (1) (0)
 29. Mojca (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, kot tudi ostale. Hvala za napotke za boljšo samooskrbo.

  (1) (0)
 30. Boris Vidrih (Preverjena stranka)

  Zelo aktualna knjiga za sedanji čas.

  (0) (0)
 31. Irena Trop (Preverjena stranka)

  Zelo na hitro sem jo preletela, nisem še imela časa, letos tudi vrta nimam, drugo leto ga bom pa imela in do takrat bom tudi knjigo predelala.

  (0) (0)
 32. Barbara P. (Preverjena stranka)

  Zelo praktični nasveti, zagotovo vsak vrtičkar najde kaj poučnega

  (0) (0)
 33. Nina M. (Preverjena stranka)

  Zelo berljiva in poučna knjiga

  (0) (0)
 34. Milena B. (Preverjena stranka)

  Knjigo bereš,potem pa se vračaš nazaj in pomovno bereš po tisti temi,ki je trenutno aktualna glede na letni čas. Vsekakor je tema iz dneva v dan bolj pomembna,da pridelamo na svoji zemlji več kot smo do sedaj. Super knjiga.

  (1) (0)
 35. Mitral (Preverjena stranka)

  Zelo dobro in nazorno prikazano, veliko praktičnih nasvetov

  (1) (0)
 36. Biserka (Preverjena stranka)

  izredno uporabna knjiga

  (1) (0)
 37. Maja (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Veliko praktičnih nasvetov, ki lahko pomagajo tako začetnikom, kot bolj izkušenim. Zakladnica znanja.

  (0) (0)
 38. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, katere vsebina izhaja iz prakse. Zelo uporabno in poučno gradivo.

  (0) (0)
 39. Anja (Preverjena stranka)

  Knjiga, ki bo pri vrtnarjenju veliko z mano, saj je v njej res veliko koristnih informacij in kombinacij za čim bolj smiselno vrtnarjenje in tudi shranjevanje pridelkov, moje znanje pa še ni tako široko.

  (0) (0)
 40. Urška (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, zelo dobro so opisani vsi postopki in dobre prakse. Izjemne fotografije, pri katerih te prime, da bi se kar takoj lotil dela 🙂.

  (0) (0)
 41. Anonimno (Preverjena stranka)

  V knjigi je veliko dobrih in koristnih informacij tudi za tiste, ki se šele začenjamo ukvarjati s samooskrbo.

  (0) (0)
 42. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo uporabno!

  (0) (0)
 43. Andreja (Preverjena stranka)

  Izvrstna knjiga zaradi praktičnih rešitev.

  (0) (0)
 44. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo sem zadovoljna s s knjigo, v kateri je veliko dobrih nasvetov, ki jih bomo vključili v pridelavo zelenjave.

  (0) (0)
 45. Anonimno (Preverjena stranka)

  odlično

  (0) (0)
 46. Mihael Bakovnik (Preverjena stranka)

  Je zelo praktično.

  (0) (0)
 47. Majda M. (Preverjena stranka)

  Nazorno, praktično in učinkovito. Polno novih idej, li so enostavno uporabne.

  (0) (0)
 48. Anonimno (Preverjena stranka)

  Super informacije. Razumljivo tudi za laike.

  (0) (0)
 49. Andrej J. (Preverjena stranka)

  Zelo enostavno napisana knjiga tudi za zacetnike.

  (0) (0)
 50. Barbara P. (Preverjena stranka)

  Rada prebiram vaše nasvete tudi pri vrtnarjenju. Letos si obetam več pridelkov na našem malem vrtu.

  (0) (0)
 51. Sašo (Preverjena stranka)

  Zelo zadovoljen! Veliko praktičnih nasvetov. Še najboljša pa je kombinacija s članstvom v samooskrbni.net.

  (0) (0)
 52. Zinka (Preverjena stranka)

  Všeč mi je pregledno podana vsebina.

  (0) (0)
 53. Vesna (Preverjena stranka)

  praktično in nazorno

  (0) (0)
 54. irena grošelj (Preverjena stranka)

  ODLIČNA

  (0) (0)
 55. Boštjan S. (Preverjena stranka)

  .

  (0) (0)
 56. ALENKA KAMPUŠ (Preverjena stranka)

  Knjiga je napisana poljudno. Všeč mi je poudarek na praksi.

  (0) (0)
 57. DARINKA D. (Preverjena stranka)

  Zelo zadovoljna, poučno in enostavno. Meni knjiga kot nadgradnja saj se s samooksrbo že veliko časa ukvarjam in zelo uživam v svojem vrtu oz. njivi.

  (0) (0)
 58. Nevenka Vervega (Preverjena stranka)

  To knjigo imam kot priročnik. Jo kar vestni prebiram in jo močno priporočam.

  (0) (0)
 59. Alja (Preverjena stranka)

  Koristna osnova.

  (0) (0)
 60. Janja Matko (Preverjena stranka)

  Veliko nam pomeni samooskrba in da jemo hrano,ki je pridelana na našem vrtu.Vsekakor zelo uporabna knjiga👍

  (0) (0)
 61. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo uporabni nasveti in predlogi. Všeč mi je del o kaljenju semen, prvi kački mung fižola imajo že repke! 🙂🙈

  (0) (0)
 62. Anonimno (Preverjena stranka)

  Dobri, praktični nasveti. Odpre se ti nov pogled na svet.

  (0) (0)
 63. Jože Kukman (Preverjena stranka)

  uporabno

  (0) (0)
 64. Nevenka Vahtar (Preverjena stranka)

  Imam že kar nekaj knjig Sanje lončar in z vsemi sem zadovoljna. Bolj je problem z mojimi možnostmi – severna lega, malo prostora.

  (0) (0)
 65. Staša (Preverjena stranka)

  Super knjigica

  (0) (0)
 66. sija c. (Preverjena stranka)

  … zelo sem zadovoljna in vaso nagrado bom vnovcila za novo knjigo … hvala in vse dobro voscim 🙂

  (0) (0)
 67. Anonimno (Preverjena stranka)

  V redu za prebrati, treba je še uporabiti v praksi

  (0) (0)
 68. Cvetka Rutar (Preverjena stranka)

  Odličen priročnik.

  (0) (0)
 69. Anonimno (Preverjena stranka)

  Jasno, nazorno in ilustrativno povedano.

  (0) (0)
 70. Nada (Preverjena stranka)

  Knjiga ima veliko dobrih idej in nasvetov.

  (0) (0)
 71. Irena (Preverjena stranka)

  Odlicna knjiga. Studiram na polno in rezultat je, da se letos lotevam maminega vrta.
  Že kompostiram, vrta ne bom prekopavala. Hvalezna za vse info. 🌿💫🤗

  (0) (0)
 72. Kristina (Preverjena stranka)

  Dobra kot vse ostale. Pri meni je največja težava zemlja in burja. Vrt je ob novogradnji in je zemlja se zelo slaba. Previsok pH.

  (0) (0)
 73. LJUBA (Preverjena stranka)

  Pozdravljeni! Sem zelo zadovoljna. Ostanite tako dobri.
  Vse dobro.

  (0) (0)
 74. Škrabić P. (Preverjena stranka)

  Knjiga ne je prijetno presenetila. Takoj sem dobila uporabne ideje. Toplo priporočam.

  (0) (0)
 75. Silvester R. (Preverjena stranka)

  Super priročnik ,ki bo prav prišel ko ga bomo uporabljali v praksi.

  (0) (0)
 76. Anonimno (Preverjena stranka)

  Krasna knjiga

  (0) (0)
 77. Tadeja (Preverjena stranka)

  Knjiga mi je vrhunec praktičnih nasvetov Preverjenih rešitev. Hvala zanjo.

  (0) (0)
 78. NIna (Preverjena stranka)

  Uporabni nasveti in priporočila

  (0) (0)
 79. Petra (Preverjena stranka)

  V samooskrbi je prihodnost in varnost. Zelo uporabna znanja.

  (0) (0)
 80. Nataša B. (Preverjena stranka)

  Nekateri nasveti v knjigi so tudi zame, ki se s pridelovanjem zelenjave ukvarjam več kot 50 let, zanimivi in predvsem uporabni. Začetnikom pa prav gotovo pomagajo prihraniti precejšnje število let dobrih in slabih izkušenj na vrtu. Res odličen priročnik.

  (0) (0)
 81. agata štular (Preverjena stranka)

  napotki so, kot začimbe v hrani, ko že znaš gojiti. je to nadgradnja

  (0) (0)
 82. Anonimno (Preverjena stranka)

  Knjiga je super

  (0) (0)
 83. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo jasno napisana knjiga

  (0) (0)
 84. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlicna pomoc v praksi.

  (0) (0)
 85. Renata G. (Preverjena stranka)

  Resnično dobra knjiga oiziroma kar vodnik, ki ti da veliko novih idej, ki jih lahko uporabiš v praksi. Toplo priporočam.

  (0) (0)
 86. Uroš (Preverjena stranka)

  super vsebina, čim prej moram čim več preiskusiti v praksi

  (0) (0)
 87. MIRJAM TRANČAR (Preverjena stranka)

  Aktualna knjiga, ki ti razširi pogled.

  (0) (0)
 88. Samo I. (Preverjena stranka)

  Obvezno čtivo za vsakega nadobudnega vrtnarja … :-)

  (0) (0)
 89. Pavlina (Preverjena stranka)

  odličen pripomoček za razumevanje in delovanje v praksi

  (0) (0)
 90. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo, zelo uporabna knjiga, morala bi imeti še višjo ceno! Priporočam vsem, ki imajo vsaj malo stika z zemljo in gojenjem zelenjave.

  (0) (0)
 91. Emil (Preverjena stranka)

  Razumljivo in praktično.

  (0) (0)
 92. Špela (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga z vrhunskimi nasveti, kompaktno zbrano vse na enem mestu.

  (0) (0)
 93. Majda Penov (Preverjena stranka)

  Odlična preprosta praktična

  (0) (0)
 94. Bojana Vrviscar (Preverjena stranka)

  Odličen priročnik

  (0) (0)
 95. Anonimno (Preverjena stranka)

  zelo poučna knjiga

  (0) (0)
 96. Jana Šubic Jurjavčič (Preverjena stranka)

  Ogromno dobrih idej, nasvetov in rešitev strjenih v eno knjigo. Knjiga za vsakega, ki ima vrt!

  (0) (0)
 97. Vanja (Preverjena stranka)

  Zelo poučna in uporabna knjiga. Prebiram in uporabljam tudi vaše knjige o začimbah ter spremljam vaše delavnice.
  Zelo sem vam hvaležna, ker svoje znanje delite z nami. Vaše delo je neprecenljivo.
  Srečno.

  (0) (0)
 98. Damjan S. (Preverjena stranka)

  Super knjiga,veliko uporabnih vsebin.Pogresal sem npr shranjevanje živil (fermentacija,vlaganje,zemljanica,..), pridobivanje semen,.. drugace pa 👍

  (0) (0)
 99. Anonimno (Preverjena stranka)

  Koristni nasveti zbrani na enem mestu

  (0) (0)
 100. Darinka B. (Preverjena stranka)

  Preverjeno znanje, ki ga lahko uporabi vsak začetnik, za tiste, ki posel že obvladajo pa lahko najdejo veliko dodatnih informacij.

  (0) (0)
 101. Katja L. (Preverjena stranka)

  Ogromno koristne vsebine in novih idej, tako za velike, kot tudi za balkonske vrtičkarje.
  Komaj čakam, da jo uporabim v praksi.

  (0) (0)
 102. METKA BONCELJ (Preverjena stranka)

  super knjiga, veliko koristnih nasvetov. sicer je bolj za začetnike. Tisti, ki se že ukvarjamo s tem, bi lahko izvedeli še kaj več. Prav je, da se ozaveščamo o pomenu samooskrbe, da ne bo prepozno.

  (0) (0)
 103. Ivanka (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga.

  (0) (0)
 104. Biserka (Preverjena stranka)

  Knjigo sem že prej prebrala (knjižnica), ko sem jo želela kupiti pa je bila že razprodana. Z veseljem sem jo kupila, takoj ko je bila ponatisnjena. Odlična je in prepričana sem, da bo eden glavnih pripomočkov pri načrtOvanju novega vrta. Imam tudi večino drugih vaših knjig in vse so izjemne. HVALA vam, draga gospa Sanja in ekipa.

  (0) (0)
 105. Olivera Plevel (Preverjena stranka)

  cudovito, hvala hvala

  (0) (0)
 106. Eva Macun (Preverjena stranka)

  Zelo priporočam vsem vrtičkarjem

  (0) (0)
 107. Darja E. (Preverjena stranka)

  odlični napotki, tudi fotografija

  (0) (0)
 108. Irena Razinger (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, ki lepo po korakih razloži kako se lotit, česa najprej, kaj je najučinkoviteje…