Zdravilna moč začimb za otroke – 2. izdaja, razširjena in dopolnjena

(103 mnenja strank)

V nekaj letih, odkar je knjiga prvič izšla, je naše nasvete in recepte s hvaležnostjo preizkusilo na tisoče družin. Ko je knjiga pošla, smo pričeli sistematično zbirati vse vaše predloge in vprašanja. Tako je nastala še bogatejša knjiga, ki ne prinaša le kopice novih receptov, temveč sedaj pokriva tudi področja dojenja, povišanega holesterola, nenehnega vnetja ušes, sečil, otroških kolik in naravnega razkuževanja. 

Bomo res sedeli križem rok ob statističnih napovedih, da bodo naši otroci živeli krajši čas kot mi?

Marsikaj lahko za otroško zdravje naredimo kar v domači kuhinji, z dodatkom nekaj ščepcev ustreznih začimb. Nekatere začimbe so  namreč znanstveno dokazano enakovredne ali celo močnejše od marsikaterega sinteznega zdravila, seveda pa jih je najbolje uporabljati v preventivne namene. Katere izbrati za katero težavo in na kakšen način jih uporabiti? Vse to in še kup slastnih receptov najdete v knjigi, ki bi po mnenju marsikaterega njenega bralca morala najti mesto v vsaki hiši.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

34,80 

Na zalogi

Podrobnosti

Obseg

240 barvnih strani

Dimenzija

200 x 260 mm

Vezava

trda vezava, šivano, broširano

ISBN

978-961-94664-5-2

O avtorjih

Sabina Topolovec

Sabina Topolovec je urednica spletnih tedenskih novic Zazdravje.net, avtorica številnih prispevkov, soavtorica več knjig, med drugim tudi trilogije o začimbah Ščepec in avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke. Posebej jo zanimata področji zdravja otrok in priprave zdravih obrokov. O teh in drugih temah predava in vodi delavnice v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. V projektu sodeluje od leta 2009.

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

 

Bomo res sedeli križem rok ob statističnih napovedih, da bodo naši otroci živeli krajši čas kot mi?

Kako nemočni smo v resnici, ko otrok zboli, smo se najbolje naučili v času korone. Postavitev diagnoze po telefonu ali iskanje nasveta po spletnih klepetalnicah številne starše spravlja v obup. Če ne prej, je sedaj resnično skrajni čas, da zavihamo rokave in se temeljito posvetimo zdravju svojih otrok!

Ko zdravila pokažejo kratkoročne učinke (in dolgoročne posledice) veliko staršev dojame, da bo treba začeti pri osnovah – odnosov, prehrane, spanja, gibanja in tudi … začimb.

Da so prav začimbe tako mogočne v svojem delovanju, priča izjemno veliko število sodobnih znanstvenih raziskav, ki potrjujejo, da so nekatere začimbnice pogosto enakovredne ali celo močnejše od marsikaterega sinteznega zdravila.

In pri tem je večina začimb povsem varna že za najmlajše. Čeprav uporabljamo majhne ščepce, je njihov učinek na zdravje izjemen. To potrjujejo več tisoč let stare izkušnje z vseh kotičkov sveta, otroci v odročnih deželah, ki se zahvaljujoč začimbam ponašajo s trdnejšim zdravjem kot otroci v modernem svetu, in sodobne raziskave, s katerimi je sedaj še izdatneje podkrepljen priročnik, ki ga držite v rokah.

V nekaj letih, odkar je prvič izšel, je naše nasvete in recepte s hvaležnostjo preizkusilo na tisoče družin. Ko je knjiga že drugič v rekordnem času pošla, smo pričeli sistematično zbirati vse vaše predloge in vprašanja. Tako je nastala še bogatejša knjiga, ki ne prinaša le kopice novih receptov, temveč sedaj pokriva tudi področja dojenja, povišanega holesterola, nenehnega vnetja ušes, sečil, otroških kolik in naravnega razkuževanja.

“Odlična knjiga z izčrpnimi, preverjenimi in predvsem nepristranskimi informacijami. Knjiga je prekašala moja pričakovanja. Močno priporočam vsem, predvsem pa mamam, babicam in vsem tistim, ki skrbijo za zdravje in prehrano naših otrok. Menim, da je to knjiga, ki bi morala imeti mesto v vsakem domu, da se jo prebira vsak dan. HVALA!“ (Nataša Jevšenak)

“Super knjiga. Odlična razlaga uporabe začimb in super recepti, tako za naše vnuke kot tudi za odrasle. Ko je žena knjigo prvič prebrala, se je takoj odločila naročiti še dva izvoda, za obe hčeri. Zelo jo priporočam vsaki družini.” (Franc Kreslin)

Več mnenj si lahko preberete na strani stare (razprodane) knjige!


Prelistaj knjigo

Plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno. Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo. 

Dostava:

Stroški dostave po Sloveniji
Ob nakupu nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna, ob nižjih zneskih nakupa pa zaračunamo poštnino v višini 3,90 EUR. Izjema je naročnina na tiskane novice Zazdravje.net, ki so sicer brezplačne in naročnina dejansko predstavlja poštnino za 6 številk letno. V tem primeru se dodatna poštnina ne zaračuna. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

POMEMBNO: Pošta Slovenije s 1. februarjem 2024 spreminja roke za prevzem paketnih pošiljk na pošti, in sicer s 15 na 8 dni. Zato vas prosimo, da pošiljko prevzamete čimprej, da ne nastajajo dodatni stroški. 

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.

103 mnenja za Zdravilna moč začimb za otroke – 2. izdaja, razširjena in dopolnjena

5,0
Based on 103 reviews
5 zvezdic
98
98%
4 zvezdice
1
1%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Mojca Kodrič (Preverjena stranka)

  Pregledna in koristna. Dosti novih informacij in idej.

  (0) (0)
 2. Andra Močnik (Preverjena stranka)

  Super knjiga!

  (0) (0)
 3. Anonymous (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna knjiga za vsak dan.

  (0) (0)
 4. Nataša J. (Preverjena stranka)

  Super knjiga, bravo👌

  (0) (0)
 5. Anonymous (Preverjena stranka)

  Z veseljem posegam po zdravih receptih.

  (0) (0)
 6. Nevenka Janežič (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, sem jo podarila vnukinji kot darilo za novo leto.
  Je bila kontenta🙂 in njena mami tudi.
  Rezultati pa še sledijo, po uporabi!
  Hvala vam zanjo!

  (0) (0)
 7. Maja B. (Preverjena stranka)

  Poučna in uporabna knjiga. Znanje, ki naj bi ga prejeli od naših babic.

  (0) (0)
 8. Tatjana (Preverjena stranka)

  Zelo dobro, znanstveno utemeljeno in uporabno. Ponekod pogrešam natančnejša navodila o količinah za uporabo.

  (0) (0)
 9. Sinja Arh (Preverjena stranka)

  Knjiga nam je zelo všeč.

  (0) (0)
 10. Apolonija Kandus (Preverjena stranka)

  Nepogrešljiva knjiga …

  (0) (0)
 11. Helena (Preverjena stranka)

  Prvo darilo staršem bodočega vnuka.

  (0) (0)
 12. Mojca (Preverjena stranka)

  Knjiga je videti zelo uporabna in zelo obsežna. Na žalost sem jo le na hitro prelistala, a sem zadovoljna z nakupom, saj sem jo čakala že nekaj časa. Kar sem prebrala, je zanimivo in koristno.

  (0) (0)
 13. Marjeta R. (Preverjena stranka)

  Super knjiga, ki ponuja naravne rešitve pri različnih tegobah, poleg tega pa me navdušujejo tudi recepti, ki so odličen primer, kako začimbe uporabiti v jedeh.

  (0) (0)
 14. Nataša Kogovšek (Preverjena stranka)

  Zelo koristen priročnik z neprecenljivim znanjem in veliko praktičnimi nasveti.

  (0) (0)
 15. Anonymous (Preverjena stranka)

  Kvalitetna knjiga, lepo tiskana, dokaj koristna.

  (0) (0)
 16. Damjana (Preverjena stranka)

  Priročna knjiga.

  (0) (0)
 17. NATAŠA JORDAN JUSTIN (Preverjena stranka)

  Odkar kupujem knjige v vaši spletni knjigarni, skoraj ne hodim več v knjižnico … To so knjige, ki so neprestano v rokah … mojih ali pa koga drugega iz našega gospodinjstva.

  (0) (0)
 18. Barbara (Preverjena stranka)

  Odlična, tudi če nimaš otrok.

  (0) (0)
 19. Lucija Šinkovec (Preverjena stranka)

  Odlično in zanimivo napisana knjiga, kjer si lahko z vsakdanjimi in NARAVNIMI rešitvami pomagamo pri boleznih in zdravju naših otrok.

  (0) (0)
 20. Nuša Rus (Preverjena stranka)

  Vsebina knjige je enkratna, z veliko koristnimi nasveti in slastnimi recepti, vse s poudarkom na uporabi začimb. Tokrat sem jo kupila za 2 mladi mamici.

  (0) (0)
 21. Tatjana (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga! Ker imamo doma 13-mesečnico, sem pogrešala bolj določeno specifikacijo za tako majčkene otroke. Tudi oni so včasih prehlajeni, sploh če so v vrtcu. Sicer pa, kot rečeno, odlična knjiga.

  (0) (0)
 22. Anonymous (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, dragoceni nasveti in enostavne razlage. Veliko pripravkov sem že pripravila za vnučko.

  (0) (0)
 23. Zoran J. (Preverjena stranka)

  Odlična popotnica … :)

  (0) (0)
 24. Marko Hojnik (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna.

  (0) (0)
 25. Erna Jug (Preverjena stranka)

  Zelo v redu knjiga, priporočam

  (0) (0)
 26. NADA STANKOVIČ (Preverjena stranka)

  ODLIČNA IN V VELIKO POMOČ

  (0) (0)
 27. Lea Avsec (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, veliko uporabnega.

  (0) (0)
 28. Anonimno (Preverjena stranka)

  Knjiga je obvezno branje!

  (0) (0)
 29. Mojca POZNIK (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, ki bi jo morala imeti vsaka mlada družina, ki ima otroka. Priporočam babicam in dedkom, da jo nabavijo kot darilo ob prvi priložnosti. Primerno in lepo darilo tudi ob rojstvu otroka. Hvala avtorjem za vse nasvete in recepte.

  (0) (0)
 30. Metka (Preverjena stranka)

  Čudoviti napotki in ideje, za male in velike otroke!

  (0) (0)
 31. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Mi je zelo všeč, kako je zasnovana.

  (0) (0)
 32. Anja (Preverjena stranka)

  Knjige še nisem uspela prebrati, sem pa že pri listanju ugotovila, da je zastavljena na enak način kot druga vaše knjige – torej je pregledna in sistematična in zato zelo uporabna, tudi ko iščem samo neko določeno informacijo, tudi če ne poznam celotne vsebine knjige.

  (0) (0)
 33. dragomira (Preverjena stranka)

  Veliko koristnih napotkov ne samo za otroke, ampak tudi za babice, človek se uči celo żivljenje. Tudi jaz bom kaj spremenila v prehrani.

  (0) (0)
 34. Darja Marguč (Preverjena stranka)

  Zelo sem zadovoljna. Uporabni nasveti, ki so zelo učinkoviti. Hvala vsem, ki ste to knjigo omogočili.
  Darja Marguč

  (0) (0)
 35. Milena B. (Preverjena stranka)

  V knjigi najdeš res vse, kar potrebuješ. To je knjiga, ki je ne bereš od prve do zadnje strani. To je knjiga, ki jo bereš, kjer jo odpreš in potem ponovno, ko kaj iščeš. Bereš jo vsak dan po malem. Tudi večkrat kaj, saj to ni roman, ki ga prebereš in pospraviš, to je priročnik, ki je zlata vreden in ga redno prebiraš in se učiš. Super je. Hvala

  (0) (0)
 36. Milena (Preverjena stranka)

  Pomoč staršem in babicam pri pravilni izbiri za največ dobrega otrokom.

  (0) (0)
 37. marina (Preverjena stranka)

  Zelo dobri opisi in recepti za otroke (in odrasle). Nekaj sem si jih prepisala, zdaj gre knjiga naprej k mladi mamici.

  (0) (0)
 38. Nataša K. (Preverjena stranka)

  Sveža in drugačna knjiga od običajnih priročnikov za to obdobje. Predvsem pa zelo uporabna.

  (0) (0)
 39. Bojan Kastelic (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga za vse, ki zaupajo naravi in uporabljajo dišavnice in zdravilna zelišča za preventivno zdravljenje sebe in svojih družinskih članov.

  (0) (0)
 40. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo, zelo dobra in poučna knjiga, za vse generacije.

  (0) (0)
 41. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlične rešitve in nasveti. Priporočam vsem staršem.

  (0) (0)
 42. Stojan P. (Preverjena stranka)

  Odlično branje za mlade družine v današnjem času. Ni čudno, da je knjiga razprodana, tudi ostale iz te serije. Zelo priporočam vse.

  (0) (0)
 43. Tatjana (Preverjena stranka)

  Zelo, zelo uporabna kniga, hvala!

  (0) (0)
 44. Lili Zupan (Preverjena stranka)

  Neprecenljivo!

  (0) (0)
 45. Damir S. (Preverjena stranka)

  Prečudovitaaa!

  (0) (0)
 46. TATJANA (Preverjena stranka)

  Vrhunska knjiga in poklon Sanji in vsem, ki sodelujejo v projektu. Če želimo, da se vse to znanje ohrani, smo dolžni, da svojim otrokom in vnukom beremo to knjigo zraven pravljic in skupaj z njimi ustvarjamo bolj zdrav in srečen vsakdan.

  (0) (0)
 47. Kristina (Preverjena stranka)

  Tale knjiga je čudovita in učinkovita pomočnica, prijateljica ali kar Kosobrinček vseh mamic, očkov, babic, dedkov … Ko znajo brati, pa tudi otrok :-)).

  (0) (0)
 48. JOŽICA Simetinger (Preverjena stranka)

  Krasna poučna in vedno uporabna vsebina …

  (0) (1)
 49. Mojca (Preverjena stranka)

  Imam vse vaše knjige, zelo sem vam hvaležna za vaš trud pri izbiri pravih informacij. Vaše knjige in vaše delo so mi v navdih in kažipot. Hvala in uspešno delo še naprej.

  (0) (0)
 50. Anonimno (Preverjena stranka)

  Nazorno, poučno, koristno, imamo že prvo izdajo, druga je za babico :-)))

  (0) (0)
 51. Anonimno (Preverjena stranka)

  Koristne informacije, ki bi jih moral vsak poznati.

  (0) (0)
 52. Ines I. Zupančič (Preverjena stranka)

  Krasna knjiga, polna uporabnih informacij in odličnih idej za zdrav obrok.

  (0) (0)
 53. Katarina (Preverjena stranka)

  Knjiga je pravi zaklad!
  Hvala za nesebično podarjeno znanje, se zelo veselim naslednje knjige.

  (0) (0)
 54. Nina C. (Preverjena stranka)

  Všeč mi je, da so dodani zdravi recepti za otroke, saj nam mamam včasih zmanjka idej in časa za iskanje le-teh.

  (0) (0)
 55. Alenka (Preverjena stranka)

  Zelo lepo in uporabno v vsaki družini.

  (0) (0)
 56. Aurelija O. (Preverjena stranka)

  Meni se je zdela zelo uporabna, zato sem jo podarila hčerki, ki ima dva mala otroka. Le-ta jo res s pridom uporablja.

  (0) (0)
 57. Marta (Preverjena stranka)

  ZANIMIVI IN OKUSNI RECEPTI, OTROCI JIH OBOŽUJEJO!

  (0) (0)
 58. Stane (Preverjena stranka)

  Knjiga, ki bo vedno na vrhu kupa ostalih …

  (0) (0)
 59. Tadeja (Preverjena stranka)

  Knjiga je odlična, imeti bi jo moralo vsako gospodinjstvo z otroci ali pa tudi brez njih.

  (0) (0)
 60. KLARA (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, ki bo šla zagotovo iz roda v rod. Hvala 🙏.

  (0) (0)
 61. Ana H. (Preverjena stranka)

  Odličen vodnik za starše, ki bi se radi naučili več o tem, kako pomagati bolnim otrokom na način, ki podpre in okrepi njihov imunski sistem. Knjiga je prava zakladnica znanja, ki ga je težko pridobiti tako hitro kjerkoli drugje.

  (0) (0)
 62. JANA (Preverjena stranka)

  Knjiga mi je všeč, veliko novega sem izvedela, nekaj pa sem se spomnila iz pripovedovanja mame in non.

  (0) (0)
 63. Janja (Preverjena stranka)

  Vesela sem, da imam novo dopolnjeno izdajo za nižjo ceno, hkrati pa nekdo uporablja mojo staro knjigo.

  (0) (0)
 64. Anonimno (Preverjena stranka)

  Super

  (0) (0)
 65. Jožica Glavaš Horvat (Preverjena stranka)

  Vsi moji vnuki (6) so deležni vsebin oz. posledično načinov priprave in uživanja sestavin, na katere napotuje vsebina knjige. Njihovi starši in jaz, kot njihova babi, pogosto pripravljamo zdrave obroke, ki vedno zmanjkajo. Hvala!!!

  (0) (0)
 66. Zdenka (Preverjena stranka)

  Knjigo sem kupila, čeprav nimamo več majhnih otrok. Recepti so odlični tudi za odrasle. Pri nas je npr. zelo priljubljeno Zlato mleko. Cimetov izvleček pa je kar precej poenostavil uporabo te začimbe. In še in še…

  (0) (0)
 67. Inja Dolar (Preverjena stranka)

  Tudi odlično napisana knjiga, polna znanja, ki ga žal nisem uspela prejeti od babic. Zato res zelo cenim vaše delo, da se to znanje ohranja in še nadgrajuje ter tako ne poide v pozabo.

  (0) (0)
 68. Alenka P. (Preverjena stranka)

  Res uporaben priročnik pri malih otrocih.

  (0) (0)
 69. Barbara (Preverjena stranka)

  Super knjiga, veliko uporabnih vsebin.

  (0) (0)
 70. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Vesela, da jo imam :)

  (0) (0)
 71. Nataša Mihalič Perovnik (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Zelo uporabna in pregledna.

  (0) (0)
 72. Hermina Nadlučnik (Preverjena stranka)

  Zelo uporabna knjiga

  (0) (0)
 73. Darja Rant (Preverjena stranka)

  Knjiga je super, sicer jo, tako kot vse vaše knjige, prebiram po potrebi, ko iščem informacije. Navdušena sem nad dopolnitvami od prejšnje izdaje. Poleg konkretnih informacij, ki jih knjiga nudi, je obenem sredstvo opolnomočenja, da lahko sami naredimo bistvene spremembe in imamo pomemben vpliv na zdravje.

  (0) (0)
 74. Urška (Preverjena stranka)

  Knjiga polna odličnih informacij. Nekaj receptov smo že poizkusili. Otroci tudi sodelujejo pri pripravi in odkrivajo svet zdrave prehrane. Knjiga, ki jo večkrat tedensko vzamemo v roke.

  (0) (0)
 75. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga.

  (0) (0)
 76. Anonimno (Preverjena stranka)

  Knjige so odlične, primerne tudi za darilo. Želim, da tudi mladi spoznajo naravne rešitve za marsikatero težavo.

  (0) (0)
 77. Alenka Mavsar (Preverjena stranka)

  Knjiga je več kot odlična. Uporabna in pregledna.

  (0) (0)
 78. Mira (Preverjena stranka)

  Prvo izdajo knjige sem podarila, tokrat bo zame …

  (0) (0)
 79. Anonimno (Preverjena stranka)

  Zelo praktična knjiga z veliko uporabnih informacij.

  (0) (0)
 80. Mija (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, obdarovanka je nad njo navušena. Sama sem bila navdušena že nad prvo izdajo, sedaj pa razmišljam, komu bi jo podarila, da bi lahko še sebi privoščila 2. izdajo :)

  (0) (0)
 81. Rok (Preverjena stranka)

  Poučno, pregledno, zelo uporabno in takoj pri roki 🙂

  (0) (0)
 82. Jožica (Preverjena stranka)

  Koristni in uporabni napotki za uporabo začimb in praktični recepti.

  (0) (0)
 83. Anonimno (Preverjena stranka)

  Kot babica sem prvo knjigo naročila za vnuka, sedaj pa sem knjigo naročila še zase. Mislim, da to vse pove …

  (0) (0)
 84. Anonimno (Preverjena stranka)

  Super knjiga

  (0) (0)
 85. Nuša (Preverjena stranka)

  Knjiga je, na kratko, odlična, vsestransko zanimiva in uporabna.

  (0) (0)
 86. Urša P. (Preverjena stranka)

  Takoj, ko sem dobila knjigo v roke sem preizkusila par receptov, naročila nekaj začimb in spremenila način kuhanja za mojega otroka. S pomočjo knjige se počutim bolj pripravljeno na spopad z raznimi obolenji.

  (0) (0)
 87. RENATA BALANTIČ (Preverjena stranka)

  Odlična in zelo uporabna knjiga.

  (0) (0)
 88. katja s. (Preverjena stranka)

  Zakladnica, ki jo je vredno imeti vedno pri roki tako za otroke, kakor tudi za odrasle.

  (0) (0)
 89. Nina (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga z odličnimi recepti in nasveti.

  (0) (0)
 90. Katja (Preverjena stranka)

  Knjiga ponuja odlične recepte in naravno zaščito zdravja otrok. Ponuja zares veliko znanja o uporabi začimb vsak dan.

  (0) (0)
 91. Maša G. (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga. Ogromno informacij, podanih na jasen, praktičen način. Priporočam!

  (0) (0)
 92. Sanja (Preverjena stranka)

  Knjiga, ki bi jo vsak moral imeti 😍

  (0) (0)
 93. stanka (Preverjena stranka)

  Knjiga mi je zelo všeč in mislim da bom sedaj veliko lažje izbrala začimbe, tokrat za vnuke. Ko sem imela jaz majhne otroke in sem jim dajala v hrano začimbe, me je vedno v kotičku srca malo skrbelo, če pa le slučajno kaj ne bi bilo v redu. Hvala vam za to knjigo, ker bomo s hčerkami lažje izbirale začimbe, sploh pa brez skrbi. Lep pozdrav! Stanka

  (0) (0)
 94. Katja (Preverjena stranka)

  Obvezen pripomoček doma!! Res je fantastična!

  (0) (0)
 95. Anonimno (Preverjena stranka)

  Izredno uporabno, konkretni nasveti. Takoj sem nekatere recepte in začimbe začela uporabljati in hčerki sta navdušeni. Tudi s prehladi nam gre zaenkrat veliko bolje kot pretekla leta.

  (0) (0)
 96. Pavla (Preverjena stranka)

  Knjiga me je navdušila, tako zelo, da sem takoj naročila še eno za darilo.

  (0) (0)
 97. Anonimno (Preverjena stranka)

  Odlično.

  (0) (0)
 98. Bojana L. (Preverjena stranka)

  Vaša literatura me nikoli ne razočara. Tako je tudi v najnovejši knjigi veliko uporabnih informacij, nasvetov in odličnih receptov.

  (0) (0)
 99. Karin K. (Preverjena stranka)

  Odličen pripomoček staršem. Izčrpen, berljivo napisan. Dodatno sem se razveselila receptov, ki so ne samo zdravi ampak tudi dobri :).

  (0) (0)
 100. Marjanka (Preverjena stranka)

  Vsebine zelo lepo in razumljivo predstavljene, podprte z raziskavami. Dragocene, ker ponudijo recepte, ki jih lahko takoj preizkusiš. To je zelo dragoceno.
  Hvala za delo, ki ga opravljate, pozitivno energijo, ki knjige prežema.
  Z najlepšimi željami za naprej.

  (0) (0)
 101. Katja (Preverjena stranka)

  Fantastična pomoč pri borbi za izboljšanje imunskega sistema naših malčkov in ob pomoči krepitve pri težavah in obolenjih.

  (0) (0)
 102. Nina K. (Preverjena stranka)

  Super priročnik, saj odgovarja na mnoga vprašanja in to sistematično. Ko se pojavi problem, je hitro najti odgovor in rešitev, ne rabiš se učiti vsega na pamet. Hvala avtoricama.

  (0) (0)
 103. Saša (Preverjena stranka)

  Knjiga je odlična z veliko recepti, ki jih bom lahko uporabila ob prihodu prvega otroka :)

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.