Akcija!

Zbogom, utrujenost – Kako do več energije 2

NOVA KNJIGA

Kako čim hitreje napolniti baterije?

Kaj si lahko obetamo od kave, čaja, guarane in kakava in kako jih varno uporabiti?
Poznate občutek, ko zjutraj telo nikakor noče “začeti z delom”? Ko se megla v glavi nikakor ne razkadi? Ko kava ne prime več?

Potem je čas, da odkrijete najbolj regenerativne rastline na tem planetu, ki zmorejo umiriti naš um, okrepiti telo in na naraven način povečati proizvodnjo celične energije.

Odlična novica je, da obstajajo in so danes preprosto dosegljive. Slaba novica pa je, da jih Zahodnjaki zelo slabo poznamo in tudi ne vemo, kako bi jih uporabili.

V tej knjigi smo se zato poglobili ne le v moči stimulansov, temveč tudi v moči tonikov in adaptogenov – najbolj čaščenih rastlin kitajske, indijske, sibirske in tibetanske medicine.

Izgorelost postaja nova pandemija, in ker res potrebujemo nekaj, kar deluje, nam pomaga in hkrati ne škoduje, smo preučili, kaj zmorejo čaga, ašvaganda, ganoderma, ginseng, sibirski ginseng, rodiola, kordiceps, astragalus …

Vam zveni kot slovar tujk? Vse se bo spremenilo, ko boste ugotovili, kaj vse lahko te rastline naredijo za nas in na kakšne okusne načine jih lahko pripravimo.

Knjiga je odlična dopolnitev prve knjige Kako do več energije – zmanjšajte izgube, v kateri smo v ospredje postavili vzroke za pomanjkanje energije in njihovo odpravljanje. Vsekakor pa lahko vsako od obeh knjig berete kot samostojno celoto.

⚠️ Prednaročniška cena velja do izida, ki bo predvidoma sredi maja! Brezplačna poštnina!

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

34,00 

Na voljo po naročilu

Podrobnosti

Obseg

216 barvnih strani

Dimenzija

190 x 245 mm

Vezava

Mehka vezava, šivano, broširano

ISBN

978961946xxxx

O avtorjih

dr. Mateja Lobe Prebil - dr. vet. med.

Mateja Lobe Prebil je začela svojo profesionalno delo z živalmi in je v Ljubljani uspešno zaključila Veterinarsko fakulteto, nato pa še na Medicinski fakulteti podiplomski študij na področju metabolizma astrocitov. Pot jo je nato vodila v večletno delo z zdravilnimi rastlinami. Od nekdaj je prijateljica narave in strastna raziskovalka. Kot zdravilka je zaposlena v Holistični ordinaciji Golenhofen. Hvaležna je za vsako edinstveno zgodbo, ki ji jo zaupajo tisti, ki se k njej obrnejo po pomoč.

Jasmina Kandorfer

Jasmina Kandorfer je kot zdravstveni delavec izbrala drugačno pot, da prispeva k zdravju ljudi. Že več kot desetletje širi uporabne informacije za zdravje in dobro počutje v televizijski oddaji Klepet ob kavi. Je tudi avtorica številnih knjig, svetovna popotnica ter raziskovalka adaptogenih rastlin in "biohacker".

mag. Eva Nedelko

Mag. Eva Nedelko je certificirana holistična aromaterapevtka, ljubiteljica starih dišečih sort vrtnic, destilerka lastne linije energijsko polnih eteričnih olj EYWINEO, avtorica člankov in predavateljica. Je ljubiteljica narave in ozaveščenega načina življenja ter lastnica Dišavnega vrta pri Vidi, odprtega za javnost.

Maria Ana Kolman

Maria Ana Kolman je raziskovalka kulture, mitologije in ljudskega zdravilstva Sibirije, predavateljica in avtorica številnih člankov ter do sedaj izdanih treh knjig.

Sabina Topolovec

Sabina Topolovec je urednica spletnih tedenskih novic Zazdravje.net, avtorica številnih prispevkov, soavtorica več knjig, med drugim tudi trilogije o začimbah Ščepec in avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke. Posebej jo zanimata področji zdravja otrok in priprave zdravih obrokov. O teh in drugih temah predava in vodi delavnice v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. V projektu sodeluje od leta 2009.

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Kako čim hitreje napolniti baterije?

Poznate občutek, ko zjutraj telo nikakor noče “začeti z delom”? Ko se megla v glavi nikakor ne razkadi? Ko kava ne prime več?
Potem je čas, da odkrijete najbolj regenerativne rastline na tem planetu, ki zmorejo umiriti naš um, okrepiti telo in na naraven način povečati proizvodnjo celične energije. Odlična novica je, da obstajajo in so danes preprosto dosegljive.

Slaba novica pa je, da jih Zahodnjaki zelo slabo poznamo in tudi ne vemo, kako bi jih uporabili.
Zato smo se v tej knjigi poglobili v moči tonikov in adaptogenov – najbolj čaščenih rastlin kitajske, indijske, sibirske in tibetanske medicine.

Izgorelost postaja nova pandemija in ker res potrebujemo nekaj, kar deluje, nam pomaga in hkrati ne škoduje, smo preučili, kaj zmorejo čaga, ašvaganda, ganoderma, ginseng, sibirski ginseng, rodiola, kordiceps, astragalus …

Vam zveni kot slovar tujk? Vse se bo spremenilo, ko boste ugotovili, kaj vse lahko te rastline naredijo za nas in na kakšne okusne načine jih lahko pripravimo.

Knjiga je odlična dopolnitev prve knjige Kako do več energije – zmanjšajte izgube, v kateri smo v ospredje postavili vzroke za pomanjkanje energije in njihovo odpravljanje. Vsekakor pa lahko vsako od obeh knjig berete kot samostojno celoto.

Prelistaj knjigo

Plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno. Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo.

Dostava:

Stroški dostave po Sloveniji
Ob nakupu nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna, ob nižjih zneskih nakupa pa zaračunamo poštnino v višini 3,90 EUR. Izjema je naročnina na tiskane novice Zazdravje.net, ki so sicer brezplačne in naročnina dejansko predstavlja poštnino za 6 številk letno. V tem primeru se dodatna poštnina ne zaračuna. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

POMEMBNO: Pošta Slovenije s 1. februarjem 2024 spreminja roke za prevzem paketnih pošiljk na pošti, in sicer s 15 na 8 dni. Zato vas prosimo, da pošiljko prevzamete čimprej, da ne nastajajo dodatni stroški. 

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.