Naravne rešitve za težave z virusi – Rastlinska pomoč za pljuča, grlo in dihalne poti

(144 mnenj strank)

Za naravo virusi niso nič novega!

Živali in rastline jih poznajo že milijone let. In ker rešitve najraje iščemo pri najbolj izkušenih, smo tudi tokrat poklicali na pomoč rastline z dokazanimi protivirusnimi močmi.

Marsikatera rastlina je že dokazala, da zmore celo več kot sintezna zdravila, ki so nam na voljo. Za mnoge med njimi celo koronavirusi niso uganka. Zato tudi številne znanstvene raziskave, ki trenutno iščejo rešitev za covid-19, jemljejo pod drobnogled zdravilne rastline, ki so na tem področju najobetavnejše. Preberite, katere naravne strategije za krepitev imunske obrambe pred respiratornimi virusi so nam na voljo, in kako jih pravilno uporabiti.

V knjigi vas čakajo berljive, uporabne, natančne in znanstveno podkrepljene rešitve.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEVRECENZIJE

33,00 

Ni na zalogi

Podrobnosti

Obseg

200 barvnih strani

Dimenzija

200 x 260 mm

Vezava

trda vezava, šivano, broširano

ISBN

978-961-94664-4-5

O avtorjih

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave, s katerimi se človek danes srečuje.

Za naravo virusi niso nič novega! Živali in rastline jih poznajo že milijone let. In ker rešitve najraje iščemo pri najbolj izkušenih, smo tudi tokrat poklicali na pomoč rastline z dokazanimi protivirusnimi močmi. 

Marsikatera rastlina je že dokazala, da zmore celo več kot sintezna zdravila, ki so nam na voljo. Za mnoge med njimi celo koronavirusi niso uganka. Zato tudi številne znanstvene raziskave, ki trenutno iščejo rešitev za covid-19, jemljejo pod drobnogled zdravilne rastline, ki so na tem področju najobetavnejše. Preberite, katere naravne strategije za krepitev imunske obrambe pred respiratornimi virusi so nam na voljo, in kako jih pravilno uporabiti.

V knjigi vas čakajo berljive, uporabne, natančne in znanstveno podkrepljene rešitve.

Prelistajte knjigo

Plačilo in dostava

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo. Plačilo je možno narediti tudi če nimate registriranega Paypal računa.

Dostava

Brezplačna dostava po Sloveniji
Znotraj Slovenije ne zaračunavamo stroškov pošiljanja ne glede na vrednost naročila. Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.

144 mnenj za Naravne rešitve za težave z virusi – Rastlinska pomoč za pljuča, grlo in dihalne poti

5,0
Based on 143 reviews
5 zvezdic
97%
4 zvezdice
2%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
Showing 3 of 143 reviews (4 star). See all 143 reviews
 1. Pavla K. (Preverjena stranka)

  Pozdrav,veseli me,da imam možnost in dostop še do drugega mnenja,če se lahko tako izrazim.Sem privrženka vsega,kar je naravno ,saj je to del mene.Z veseljem obdelujem in pridelujem ,uživam v tem.
  V knjigi Težave z virusi pogrešam napotek za pripravo tinkture iz Ameriškega slamnika na brezalkoholni osnovi za otroke.
  Želim vas prositi,da kaj več napišete o laktozi-mlecnem sladkorju.Mislim,da o tem ljudje-potrošniki ne vemo kaj dosti.Pa tudi trgovci ne.Kjer kupujem ,mi ponudi mleko, jogurt,kisle ,sladke smetane ,sira in skute pa ne.Premalo ali nič se ne govori in piše o tem.Sama vem,da izdelke brez laktoze lahko uživajo vsi,obratno ne.
  Hvala ,želim vam še veliko pravih in naravnih rešitev.
  S spoštovanjem Pavla Koščak

  .

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Vinko (Preverjena stranka)

  Zelo koristno.

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Iva Verbnik (Preverjena stranka)

  Knjiga je odlična, predlagala bi le, da se bolj osredotoči na zelišča, ki so avtohtona, da jih lahko nabiramo v svojem bivalnem okolju.

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.