Nalepke za začimbe

(8 mnenj strank)

Označite svoje začimbe v stilu!

Imate na svoji začimbni polici vsaj 30 začimb? Čestitke, potem ste že pravi začimbni profesionalec! In da bo vaša zakladnica lepo urejena in pregledna, smo vam pripravili komplet 40 nalepk, s katerimi lahko opremite svoje kozarčke z začimbami.

Seveda pa vam bodo nalepke prišle zelo prav, tudi če imate le osnovni nabor začimb. Pri vsaki začimbi smo namreč navedli njene glavne zdravilne lastnosti in tudi začimbe, ki se z njo dobro ujemajo. Tako boste dobili dovolj namigov, da si svojo začimbno polico še razširite.

Nalepke smo barvno ločili po značilnostih začimb, vsaka barva pa vsebuje tudi nekaj praznih nalepk za vaše mešanice začimb ali kakšno posebno začimbnico na vaši polici. Vse nalepke so plastificirane in dobro držijo na kozarcih.

Nalepke so tudi del ekskluzivne omejene izdaje knjige Ščepec rešitve z dodatki Slavnostnih 100, ki smo jo pripravili ob 10. obletnici naše založbe. Če želite za svoje najbližje, prijatelje, poslovne partnerje prav posebno darilo, ki jim bo odprlo vrata v svet začimb, pohitite – na voljo je le 100 izvodov!

14,90 

Na zalogi

Podrobnosti

Količina etiket

40 različnih etiket v 4 polah po 10

Dimenzija

120×40 mm

O avtorjih

Marija Kočevar

Marija Kočevar je leta 1995 ustanovila eno prvih slovenskih prodajaln zdrave hrane – Jablano. Odtlej se še bolj aktivno ukvarja s preučevanjem vpliva hrane in začimb na naše zdravje. Navdih je prišel že v zgodnjem otroštvu ob zdravilkah in zeliščarkah, potem pa v makrobiotiki, jogi in ajurvedi.

Nadja Baćac

Sabina Topolovec

Sabina Topolovec je urednica spletnih tedenskih novic Zazdravje.net, avtorica številnih prispevkov, soavtorica več knjig, med drugim tudi trilogije o začimbah Ščepec in avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke. Posebej jo zanimata področji zdravja otrok in priprave zdravih obrokov. O teh in drugih temah predava in vodi delavnice v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. V projektu sodeluje od leta 2009.

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Naš set nalepk za začimbe ni le praktičen, ampak prinaša tudi veselje in lepoto v vašo kuhinjo. S 40 nalepkami v štirih barvah boste zlahka našli pravo začimbo in jo ustrezno kombinirali z drugimi začimbami.

V vsaki barvi je tudi nekaj praznih nalepk, da lahko svoje posebne mešanice začimb označite s stilom. Ustvarjajte kulinarične mojstrovine z lahkoto in uživajte v lepo urejeni kuhinji!

Več o delovanju posameznih začimb izveste v knjigah zbirke Ščepec.

Plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo. Plačilo je možno narediti tudi če nimate registriranega Paypal računa.

Dostava:

Stroški dostave po Sloveniji
Ob nakupu nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna, ob nižjih zneskih nakupa pa zaračunamo poštnino v višini 3,90 EUR. Izjema je naročnina na tiskane novice Zazdravje.net, ki so sicer brezplačne in naročnina dejansko predstavlja poštnino za 6 številk letno. V tem primeru se dodatna poštnina ne zaračuna. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.

8 mnenj za Nalepke za začimbe

5,0
Based on 8 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Vesna G. (Preverjena stranka)

  Odlično 🤗

  (0) (0)
 2. Bogomir Jelen (Preverjena stranka)

  Zelo čedne so!

  (0) (0)
 3. Anonymous (Preverjena stranka)

  Nobenih težav pri nakupu in dostavi.

  (0) (0)
 4. Apolonija Kandus (Preverjena stranka)

  Obogati moje znanje o zeliščih in njihovi kompatibilnosti!

  (0) (0)
 5. Barbara (Preverjena stranka)

  Neprecenljivo!

  (0) (0)
 6. Mojca P. (Preverjena stranka)

  Odlične in praktične zaradi obrazložitve. Vsi lončki so opremljeni “na novo” in izgledajo zelo “strokovni”! Hvala.

  (0) (0)
 7. KRISTINA R. (Preverjena stranka)

  Odličen pripomoček za na kozarčke z začimbami. Lično in priročno.

  (0) (0)
 8. Petra Horvat (Preverjena stranka)

  Odlično

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.