Telo kliče po vodi

Vaš vodnik do boljšega zdravja in počutja

Ne spreglejte te revolucionarne knjige dr. Fereydoona Batmanghelidja, ki je spremenila življenja milijonov ljudi po vsem svetu. “Telo kliče po vodi” razkriva, kako običajna voda lahko prepreči in celo zdravi telesne bolezni. Knjiga temelji na več kot 20 letih kliničnih in znanstvenih raziskav o vlogi vode v telesu ter ponuja preproste, a učinkovite metode za boj proti številnim boleznim.

Od dehidracije do diabetesa, od artritisa do angine, avtor pojasnjuje simptome in pomen zadostne hidracije, ki je pogosto spregledan ključ do zdravja. Ta knjiga je lahko vaš sopotnik, ki vas bo opremil z znanjem, kako ohraniti vaše telo in um v optimalnem stanju s tako preprosto rešitvijo, kot je pitje prave količine vode.

Ne zamudite priložnosti, da na naraven način izboljšate svoje zdravje in počutje.
Naročite svoj izvod že danes in začutite razliko, ki jo lahko naredi pravilna hidracija vašega telesa!

Odkrijte moč, ki jo prinaša vsak kozarec vode!

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

19,90 

Podrobnosti

Obseg

250 strani

Dimenzija

195 x 195 mm

Vezava

mehka vezava

ISBN

978-961-6005-27-2

Izdajatelj

Ara Založba d.o.o.

O avtorjih

Dr. Fereydoon Batmanghelidj

Dr. Fereydoon Batmanghelidj (1931–2004) se je rodil v Teheranu in se je šolal v Edinburghu ter na medicinski fakulteti St. Mary's Hospital v Londonu. Med delovanjem v Iranu je raziskoval potrebe po izboljšavah v zdravstvenem sistemu, med drugim z gradnjo bolnišnic in zdravstvenih centrov. Med bivanjem v zaporu Evin je odkril zdravilne lastnosti vode, kar je pripeljalo do publikacije njegovih raziskav. Po izpustitvi iz zapora leta 1982 je emigriral v ZDA, kjer je nadaljeval s svojimi raziskavami in izobraževanjem o pomenu hidracije za zdravje. Njegova dela in ugotovitve so spremenila pogled na zdravljenje in preprečevanje številnih bolezni s pomočjo vode.

Dr. Batmanghelidj v knjigi podrobno opisuje svoje znanstvene ugotovitve in klinične izkušnje, ki jih je pridobil med svojim večletnim delom v iranskem zaporu, kjer je odkril zdravilne lastnosti vode. Poudarja, kako kronična dehidracija lahko povzroča in vzdržuje številne dolgotrajne bolezni, in razkriva, da mnogi bolezenski simptomi, ki jih pogosto pripisujemo različnim boleznim, so dejansko signali telesa o hudi potrebi po vodi. Na preprost način pojasni, kako lahko pravilno uživanje vode zmanjša tveganje za hipertenzijo, astmo, alergije, zvišan holesterol in celo možganske kapi.

Knjiga prav tako vsebuje praktične nasvete za pravilno hidracijo telesa, vključno s pravilnim razmerjem vode in soli, ter ponuja smernice, kako lahko z majhnimi spremembami v vaši dnevni rutini znatno izboljšate svoje zdravje. Skozi različne primere iz prakse dr. Batmanghelidj ilustrira, kako lahko bralci prepoznajo znake dehidracije in učinkovito ukrepajo. Ta del je še posebej dragocen za vse, ki se soočajo s kroničnimi zdravstvenimi težavami in iščejo alternativne pristope k tradicionalnim medicinskim metodam.

Knjiga “Telo kliče po vodi” je nepogrešljivo branje za vsakogar, ki želi prevzeti večji nadzor nad svojim zdravjem in spoznati moč, ki jo prinaša nekaj tako preprostega, kot je pitje vode. Vzemite zdravje v svoje roke z upoštevanjem dragocenih nasvetov, ki jih ponuja ta temeljna knjiga.

Odkrijte moč, ki jo prinaša vsak kozarec vode!

Prelistaj knjigo

Plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno. Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo.

Dostava:

Stroški dostave po Sloveniji
Ob nakupu nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna, ob nižjih zneskih nakupa pa zaračunamo poštnino v višini 3,90 EUR. Izjema je naročnina na tiskane novice Zazdravje.net, ki so sicer brezplačne in naročnina dejansko predstavlja poštnino za 6 številk letno. V tem primeru se dodatna poštnina ne zaračuna. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

POMEMBNO: Pošta Slovenije s 1. februarjem 2024 spreminja roke za prevzem paketnih pošiljk na pošti, in sicer s 15 na 8 dni. Zato vas prosimo, da pošiljko prevzamete čimprej, da ne nastajajo dodatni stroški. 

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.

Mnenja

There are no reviews yet

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.