Ljudski zdravnik – Koristni nasveti za zdravje

(2 mnenji strank)

Knjiga Ljudski zdravnik je najpomembnejše in osrednje knjižno delo svetovno znanega švicarskega pionirja naravnega zdravljenja, Alfreda Vogla.

V njej so združene njegove večdesetletne izkušnje s področja zdravljenja z zdravilnimi rastlinami, homeopatije, zdrave prehrane in zdravega načina življenja.

Gre za izjemno delo izjemnega človeka, ki nam z nešteto preprostimi, a zato nič manj učinkovitimi nasveti pomaga ohranjati zdravje in premagovati vse mogoče tegobe in bolezni. Ljudski zdravnik že vse od nastanka leta 1952 predstavlja preizkušen vir nasvetov za ohranjanje zdravja oz. zdravljenje po naravni poti. Delo, prodano v več kot 2 milijonih izvodih, mnogi označujejo kot knjigo z „izvirno kodo“. Ko jo boste začutili, bo mnogo več kot okras na knjižni polici. Upamo si trditi, da jo bodo s hvaležnostjo nekoč prebirali tudi vaši pravnuki.
Obsežno delo, zapisano kar na 656 straneh, prepriča s preprostim in razumljivim jezikom.

Trda vezava s platnenim ovitkom in vročim tiskom ter kakovosten papir jo naredijo privlačno tudi na oko. Gotovo razlog več, da jo podarite sebi in ljudem, ki jih imate radi.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

44,90 

Podrobnosti

Obseg

692 strani

Dimenzija

145 x 212 mm

Vezava

Trda vezava s platnenim ovitkom in vročim tiskom

ISBN

9783906404332

Založnik

Farmedica d.o.o., Ljubljana.

O avtorjih

Alfred Vogel

Alfred Vogel (1902–1996), eden najpomembnejših pionirjev naravnega zdravljenja v 20. stoletju

Neprecenljiva zakladnica naravnih rešitev izpod peresa neutrudnega raziskovalca narave, pionirja naravnega zdravljenja Alfreda Vogla.

Mnogi njegovo ime poznate z znamke naravnih zdravil A.Vogel (npr. Echinaforce, Prostastan) v lekarni. V švicarskem podjetju A.Vogel AG, ki je zapuščina Alfreda Vogla, zdravila še danes proizvajajo po njegovih izvirnih recepturah in razvijajo nova po njegovih smernicah – iz svežih rastlin in sonaravno. V knjigi Ljudski zdravnik nam tako stran za stranjo odstira preproste poti do boljšega zdravja, ki jih je neutrudno preizkušal po vsem svetu, pri tem pa sledil modrostim starodavnih ljudstev in jih ponesel v rojstno Švico, o tem pisal, predaval in razvijal zdravila in druge izdelke.

Knjiga je bila dolgo časa cenzurirana in mnogi se je morda spomnite v znatno manjše obsegu, saj kar nekaj poglavij prejšnji režim ni dovolil objaviti.

Sedaj pa jo imamo – celo – natančno takšno, kot jo je Alfred Vogel napisal  že davnega leta 1952. V njej boste na skoraj 700 straneh brali o načinih zdravljenja z zdravilnimi rastlinami, homeopatijo, močeh zdrave prehrane in zdravega načina na sploh. To je preprosto knjiga, ki sodi v sleherni dom!


Prelistaj knjigo

2 mnenji za Ljudski zdravnik – Koristni nasveti za zdravje

5,0
Based on 2 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
Showing 2 of 2 reviews (5 star). See all 2 reviews
 1. Barbara (Preverjena stranka)

  Enkratna knjiga, vredna vsakega centa??

  (0) (0)
 2. Urška (Preverjena stranka)

  Pred nekaj meseci me je mlajša hči med dojenjem fino ugriznila in naredili sta se dve majhni rani, zaradi katerih je dojenje bilo zaradi bolečin kar mučno. Ker ognjičevo mazilo tudi približno ni pomagalo, sem iskala rešitev v Ljudskem zdravniku. In jo tudi našla: med. Po vsakem podoju sem na ranici nanesla nesegreti med in že po nekaj dneh je bilo bolje, predvsem pa me je pozitivno presenetilo, kako hitro se je pričelo celjenje. Po tej izkušnji mi je tudi postalo jasno, zakaj so vojaki v prvi svetovni vojni pri sebi imeli med.
  In to je le eden izmed mnogo uporabnih nasvetov, ki jih skriva knjiga.

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.