Ljudski zdravnik – Koristni nasveti za zdravje

(2 mnenji strank)

Knjiga Ljudski zdravnik je najpomembnejše in osrednje knjižno delo svetovno znanega švicarskega pionirja naravnega zdravljenja, Alfreda Vogla.

V njej so združene njegove večdesetletne izkušnje s področja zdravljenja z zdravilnimi rastlinami, homeopatije, zdrave prehrane in zdravega načina življenja.

V tej izdaji so v slovenskem jeziku prvič objavljena vsa manjkajoča poglavja in posodobitve, ki jih je Vogel zapisal od prvega izvoda, leta 1952, dalje. Od takrat do danes je bila knjiga prevedena v številne svetovne jezike in prodana v preko 2 milijonih izvodih.

Knjiga je več kot zbir receptov. Je prava zakladnica unikatnega znanja, ki je naredila Alfreda Vogla prepoznavnega, in združuje njegove lastne izkušnje s stoletnimi izkušnjami prednikov. V knjigi Vogel namesto hitrega, kratkotrajnega pristopa reševanja različnih težav, poznavalsko ubira pot terapevta, ki nas vodi do zdravja in prepriča o smislu in nujnosti zdravega načina življenja.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

44,90 

Ni na zalogi

Podrobnosti

Obseg

655 strani

Dimenzija

178 x 240 mm

Vezava

trda vezava, šivano

ISBN

9789612697969

Založnik

Farmedica d.o.o., Ljubljana.

O avtorjih

Alfred Vogel

Alfred Vogel (1902–1996), eden najpomembnejših pionirjev naravnega zdravljenja v 20. stoletju

2 mnenji za Ljudski zdravnik – Koristni nasveti za zdravje

5,0
Based on 2 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Barbara (Preverjena stranka)

  Enkratna knjiga, vredna vsakega centa??

  (0) (0)
 2. Urška (Preverjena stranka)

  Pred nekaj meseci me je mlajša hči med dojenjem fino ugriznila in naredili sta se dve majhni rani, zaradi katerih je dojenje bilo zaradi bolečin kar mučno. Ker ognjičevo mazilo tudi približno ni pomagalo, sem iskala rešitev v Ljudskem zdravniku. In jo tudi našla: med. Po vsakem podoju sem na ranici nanesla nesegreti med in že po nekaj dneh je bilo bolje, predvsem pa me je pozitivno presenetilo, kako hitro se je pričelo celjenje. Po tej izkušnji mi je tudi postalo jasno, zakaj so vojaki v prvi svetovni vojni pri sebi imeli med.
  In to je le eden izmed mnogo uporabnih nasvetov, ki jih skriva knjiga.

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.