Resnice in zmote o maščobah

(9 mnenj strank)

40 milijard dolarjev vreden posel je glavno gonilo nenehne medijske gonje proti maščobam, holesterolu in uživanju nasičenih maščob.

Res je, da utegnejo biti maščobe tudi nevarne, vendar postaja vse bolj jasno, da so morda najbolj nevarne prav te, ki jim pojejo največ hvalnic.
Potrebovali smo sedem let, da smo se prebili skozi labirint polresnic, zmot, zmede in manipulacij na temo maščob.

Strokovnjaki, ki niso na plačilnih seznamih multinacionalk, se strinjajo, da so slabe maščobe v ozadju več kot 40 hudih bolezni (in ob tem ne mislijo na mleko, meso, jajca in maslo!!). Še bolj osupljiva so spoznanja, da so maščobe pomemben člen tudi v zdravljenju najbolj hudih bolezni in da njihovi učinki pogosto presegajo tisto, kar smo pripravljeni priznati „živilom“.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

12,00 

Ni na zalogi

Podrobnosti

Obseg

176 barvnih strani

Dimenzija

130 x 190 mm

Vezava

broširano, mehka vezava, plastificirana platnica

ISBN

9772335372466

O avtorjih

Adriana Dolinar

Adriana Dolinar, dr. vet. med., je predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka, predavateljica za strokovno in laično javnost, avtorica številnih člankov o preverjenih naravnih in celostnih rešitvah različnih težav človeka in živali ter soavtorica priročnikov projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

V tej knjigi boste prebrali:

 • Da so nekatere nasičene maščobe po krivem obdolžene škodljivosti.
 • Da so mnoga olja po krivem razglašena za zdrava.
 • Da vas hidrogenizirane maščobe lahko spravijo ob zdravje in življenje.
 • Da maščobe niso glavni vzrok odvečnih kilogramov.
 • Da je lažje hujšati s pomočjo maščob kot brez njih.
 • Da prav v kakovostnih maščobah narava skriva največji energijski in zdravilni potencial, ki ga lahko izkoristimo za polnjenje baterij in lastno zdravje.
 • Da slabe maščobe prizadenejo tudi vaše mišljenje in duhovno rast.

Prelistaj knjigo

9 mnenj za Resnice in zmote o maščobah

4,9
Based on 9 reviews
5 zvezdic
88
88%
4 zvezdice
11
11%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
Showing 1 of 9 reviews (4 star). See all 9 reviews
 1. Anonimno (Preverjena stranka)

  Knjiga vsebuje veliko tem in je zelo zanimiva.

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.