Obvladajte kandido, preden ona obvlada vas

(38 mnenj strank)

Kdo bi si mislil, da lahko glivica kandida tako močno vpliva na naše počutje …

Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu pol manjka, če ste otopeli, občasno čutite bolečine v želodcu, vam ni do seksa, vas popadata nerazložljiva žalost in jok, imate mrzle roke in noge, imate pogoste bolečine v mišicah in z vašim izločanjem blata ni vse v redu (imate driske ali zaprtja), je vse to lahko zaradi glivice kandide, ki je kolonizirala vaše telo.

Priročnik vsebuje dragocene odgovore, nasvete in tehnike, kako prepoznati in premagati razbohotene glivice v telesu ter ponovno zaživeti s „polnimi baterijami“.

POZOR! PREJŠNJA RAZLIČICA CENEJE

Na zalogi imamo še nekaj izvodov prejšnje različice knjige po stari ceni (12 €). Spremenili smo samo naslovnico knjige in dodali sestavka o čiščenju črevesja s kisikom in medicinskih gobah (informacije o obojem najdete tudi na portalu Zazdravje.net). Če želite starejšo različico, dodajte izdelek v košarico in v postopku nakupa vnesite kodo KANDIDA12.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV APPLE BOOKS

14,90 

Na zalogi

Podrobnosti

Obseg

160 barvnih strani

Dimenzija

130 x 190 mm

Vezava

broširano, mehka vezava, plastificirana platnica

ISBN

9772335372411

O avtorjih

Adriana Dolinar

Adriana Dolinar, dr. vet. med., je predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka, predavateljica za strokovno in laično javnost, avtorica številnih člankov o preverjenih naravnih in celostnih rešitvah različnih težav človeka in živali ter soavtorica priročnikov projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Odkrijte …

 • Zakaj ste utrujeni?
 • Zakaj ste pozabljivi?
 • Zakaj vam ni do spolnosti?
 • Zakaj vas napenja?
 • Zakaj se počutite slabo ob vlažnem vremenu?

Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu polovica manjka, če ste otopeli, občasno čutite bolečine v želodcu, vam ni do spolnosti, vas popadata nerazložljiva žalost in jok, imate mrzle roke in noge, imate pogoste bolečine v mišicah in z vašim izločanjem blata ni vse v redu (imate driske ali zaprtja), je vse to lahko zaradi glivice kandide, ki je kolonizirala vaše telo. Če se vam simptomi ob vlažnem vremenu poslabšajo, je to lahko še en dokaz, da gre za nadležno kandido.

Kandida je pogosta spremljevalka antibiotikov, hormonskih terapij, kortikosteroidov, obsevanj, kemoterapije in kontracepcije. Njeno rast pospešujemo s sodobno hrano, polno rafiniranih ogljikovih hidratov, ki jih kandida obožuje. Kandida ni le nevšečnost. Preraste lahko v resno življenjsko nevarnost! Izloča namreč aflatoksine, ki nas zastrupljajo in delujejo rakotvorno.

Zato jo obvladajte, preden ona obvlada vas.

Priročnik vsebuje dragocene odgovore, nasvete in tehnike, kako prepoznati in premagati razbohotene glivice v telesu ter ponovno zaživeti s „polnimi baterijami“.

Priročnik je nastal na podlagi knjige Resnice in zmote o kandidi, ki je doživela sedem ponatisov. Prinaša nova spoznanja, do katerih smo v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave prišli na osnovi izkušenj, ki so jih z nami podelili ljudje, ki so premagali kandido.

Prelistaj knjigo

38 mnenj za Obvladajte kandido, preden ona obvlada vas

4,9
Based on 38 reviews
5 zvezdic
89
89%
4 zvezdice
10
10%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
Showing 4 of 38 reviews (4 star). See all 38 reviews
 1. Anonymous (Preverjena stranka)

  Na splošno super knjiga. Vesela sem receptov. Pričakovala sem večji poudarek na uporabi rastlin, ki rastejo v domačem okolju.

  (0) (0)
 2. nataša o. (Preverjena stranka)

  Zelo zanimivo.

  (0) (0)
 3. Anonimno (Preverjena stranka)

  Preveč receptov s težje dostopnimi živili

  (0) (0)
 4. Taja (Preverjena stranka)

  Dobra knjiga, mogoče me malo motijo samo omembe raznih dodatkov, ki naj bi jih človek nakupil.

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.