Naravne rešitve za radiacijo

(71 mnenj strank)

Časi so vse bolj nemirni in svet vse bolj rožlja z atomskimi, kemičnimi in biološkimi orožji. Kaj, če pride do kontaminacije širših razsežnosti?

Dejstvo je, da svet postaja vse bolj nevaren in nezdrav kraj, v katerem je zdrava pamet vse bolj redka dobrina. Hkrati je dejstvo, da bomo, če/ko se kaj zgodi, verjetno prepuščeni sami sebi.

To nas je spodbudilo, da smo združili moči in poklicali na pomoč tudi kolege iz drugih držav ter zbrali zanesljive informacije in preverjene rešitve za zmanjšanje tveganj, ki jih danes prinaša radioaktivno sevanje.

Če nam je prav ali ne, je stopnja sevanja, ki smo mu izpostavljeni, iz dneva v dan večja, četudi odmislimo grožnje jedrske vojne. Izpostavljeni smo mu skozi različne oblike diagnostike in zdravljenja, prisotno je v obsevani hrani in v mnogih izdelkih, ki jih že imamo v domovih in/ali pisarnah. Zato je dobro vedeti, kako se lahko pred njim obvarujete oz. kako lahko sanirate posledice, če ste bili obsevanju izpostavljeni. Če pa norost svetovnih voditeljev ali teroristov uide z vajeti, bodo takšna znanja odločilna za preživetje in zdravje prihodnjih rodov!

Radiacija ni majhen problem, vsekakor pa je rešljiv – če ste na to pripravljeni!

Če je dve tretjini prebivalcev Fukušime in Černobila ostalo zdravih, potem očitno obstajajo metode, ki jih je vredno poznati. Naučite se, kako obvarovati sebe in svoje bližnje ter kako čim hitreje popraviti morebitne posledice, če ste bili izpostavljeni sevanju.

PRELISTAJ KNJIGO MNENJA BRALCEV

29,90 

Na zalogi

Podrobnosti

Obseg

184 barvnih strani

Dimenzija

190 x 245 mm

Vezava

mehka vezava, šivano, broširano

ISBN

9789619403112

O avtorjih

Dario Cortese

Dario Cortese je velik poznavalec »divje hrane«, ki zna v naravi nabrati več kot štiristo užitnih samoniklih rastlin in jih spremeniti v okusne divje obroke. Svoje znanje in izkušnje deli na praktičnih delavnicah, v publicistiki in priljubljenih avtorskih knjigah, za katere v šali pravi, da so trajnice.

ddr. Ana Vovk Korže

Prof. ddr. Ana Vovk Korže je dvojna doktorica znanosti, s področja fizične geografije in varstva okolja. Ustanovila je Učni poligon za samooskrbo Dole, ki je nagrajen z nacionalno nagrado za drugo najboljšo učno pot v Sloveniji.

Klemen Božnik

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka.
Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

O čem boste brali v priročniku Naravne rešitve za radiacijo

Koliko smo že izpostavljeni radioaktivnemu sevanju?
Kakšna tveganja predstavljajo različni diagnostični postopki in terapije, ki uporabljajo obsevanje?
S katerimi naravnimi pripravki lahko omejimo posledice medicinskega obsevanja?
Koliko živil je radioaktivno obsevanih?
Koliko sevajo različni gradbeni materiali, gnojila in razni sodobni izdelki?
Koliko se lahko zavarujemo pred poškodbami, ki jih prinašajo različna sevanja radioaktivnih snovi?
Kaj storiti, če pride do večje kontaminacije okolja, v katerem živimo?
Kako ukrepati, če bi prišlo do havarije na nuklearki ali do uporabe atomskega orožja?
Kako delujejo različni naravni pripravki in kako jih pravilno uporabiti?
Kako obvarovati tla in rastline pred kontaminacijo?
Preprosti načini za čiščenje že kontaminiranih tal …

Želeli bi si, da takega priročnika ne bi potrebovali. Ker pa svet postaja vse bolj nevaren kraj, tudi ohranjanje zdravja v njem zahteva vse več znanj in spretnosti. Obvladovanje pripravkov in poznavanje napotkov, ki jih natančno opisujemo v knjigi, lahko odločilno vplivata na zdravje vas in vašega okolja. Zato je dobro vedeti.

Prelistajte knjigo

Plačila in dostava

Načini plačila:

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno. Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo. 

Dostava:

Stroški dostave po Sloveniji
Ob nakupu nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna, ob nižjih zneskih nakupa pa zaračunamo poštnino v višini 3,90 EUR. Izjema je naročnina na tiskane novice Zazdravje.net, ki so sicer brezplačne in naročnina dejansko predstavlja poštnino za 6 številk letno. V tem primeru se dodatna poštnina ne zaračuna. Dostava izven Slovenije trenutno ni mogoča.

POMEMBNO: Pošta Slovenije s 1. februarjem 2024 spreminja roke za prevzem paketnih pošiljk na pošti, in sicer s 15 na 8 dni. Zato vas prosimo, da pošiljko prevzamete čimprej, da ne nastajajo dodatni stroški. 

Dostava na drug naslov
Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Dobavni rok
Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Dostava v tujino
Za nemško govorno področje je na voljo spletna knjigarna www.eineprise.eu, ki je pooblaščena za prodajo nemških izdaj in pošiljanje v tujino.

71 mnenj za Naravne rešitve za radiacijo

4,9
Based on 71 reviews
5 zvezdic
92
92%
4 zvezdice
7
7%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
Showing 5 of 71 reviews (4 star). See all 71 reviews
 1. Maja Galič (Preverjena stranka)

  Nikoli ne veš kaj nas čaka …zato sem jo kupila. Upam, da je zares ne bomo rabili. So pa vseeno fajn nasveti za razstrupljanje telesa.

  (0) (0)
 2. Anonimno (Preverjena stranka)

  Dobri praktični nasveti.

  (0) (0)
 3. agata štular (Preverjena stranka)

  na podlagi knjige bom nabavila še zelišča in kutino

  (0) (0)
 4. Maja Kopac (Preverjena stranka)

  Ta knjiga je poljudno napisana za razjasnitev osnovnih pojmov o radiaciji.

  Sicer pa pa sem kupila vse vaše knjige, ki mi marsikdaj pridejo prav..
  Berem tudi mesečnik in ga vedno z veseljem pričakujem.
  Dobrodošli so mi tudi vaši recepti za pripravo hrane.
  Skratka sem vaša zvesta sledilka.
  Srčno
  Manja Kopac

  (0) (0)
 5. maja (Preverjena stranka)

  Knjiga z zanimivimi rešitvami uporabnimi nasveti.

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.