Resnice in zmote o holesterolu – Knjiga je RAZPRODANA!

(7 mnenj strank)

[box type=”alert”]Knjiga je RAZPRODANA![/box]

Vse od druge svetovne vojne naprej živimo v prepričanju, da so holesterol in nasičene maščobe zlo. Mašili naj bi ožilje in tako povzročali srčni infarkt ali možgansko kap. V knjigi, boste prebrali, zakaj je to eden največjih mitov, s katerim so živeli naši stari starši, naši starši in mi. Čas je, da se ta mit konča in s tem omogoči boljše zdravje tako nam kot prihodnjim generacijam.

Tehnične specifikacije:

[unordered_list style=”tick”]

 • 300 barvnih strani
 • format 160 x 230 mm
 • mehka vezava, šivano, broširano

[/unordered_list]

[button link=”#prelistaj” size=”small” color=”orange”]Prelistaj knjigo[/button]

28,00 

Ni na zalogi

• Kako je mogoče, da živila, ki ne vsebujejo holesterola (npr. kruh in margarina), dvigujejo holesterol?
• Kako je mogoče, da imajo tisti, ki uživajo ocvirke, maslo in polnomastno mleko, manj težav z ožiljem od tistih, ki izbirajo živila s čim manj holesterola in nasičenih maščob?
• Zakaj prisilno zniževanje holesterola z zdravili pri številnih ljudeh spremljajo težave z mišicami, impotenca, razdražljivost, depresija, izguba spomina, …?
• Kaj so normalne vrednosti holesterola, če se meje „normalnega“ spreminjajo vsakih nekaj let in se od države do države razlikujejo?

Vsi navedeni paradoksi so nastali zgolj zato, ker smo slepo verjeli nekaterim mitom o zdravih in škodljivih živilih. Če si zares želite zagotoviti optimalno količino in kakovost holesterola za zdravo ožilje, živčevje in možgane, spoznajte resnice in zmote o holesterolu.
Obenem boste izvedeli tudi, kako je holesterol povezan z delovanjem ščitnice, imunskega sistema, reproduktivnih organov, splošnim počutjem, zdravo nosečnostjo, razvojem otrok, …

Prelistajte knjigo

 

[fblike style=”button_count” float=”left” width=”80″ showfaces=”false” verb=”like” font=”arial”]     [google_plusone size=”standard” float=”left”  annotation=”none” language=”English (UK)”]   [pinterest count=”horizontal” float=”left”]

7 mnenj za Resnice in zmote o holesterolu – Knjiga je RAZPRODANA!

4,4
Based on 7 reviews
5 zvezdic
85
85%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
14
14%
 1. Darja (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga, priročnik za vsak dom.
  Žal razprodana..

  (0) (0)
 2. admin (store manager)

  Stroka v bolj razvitih državah že desetletje ve da delitev na dobri in slabi ne pove celotne resnice o holesterolu in da bi morali znotraj vsakega pregledati tudi strukturo holesterola. Ta, ki je poslal takšen (nepodpisani) komentar, knjige verjeno ni prebral, ker je tam zelo natančno razloženo s katerimi bolj natančnimi testi lahko dobimo resnični vpogled v stanje holesterola.
  Ob tem, tudi stroka v zadnjem času vse bolj glasno priznava, da so se v zvezi z vlogo holesterola v telesu močno motili. (Na škodo ljudi, seveda). Sanja Lončar

 3. Ena

  Nehajte z zavajanjem ljudi, ki ne vedo dosti o tem in posledično verjamejo neumnostim. Imamo DOBRI in SLABI holesterol, sam tale, ki je napisal knjigo, za slabega verjetno ne ve.

  Sicer pa g. Jože iz Postojne in ostali, ki želite izobrazit zdravnike: saj ne, da imajo vedno prav, samo vi pa jih očitno ne rabite. Jaz k takim nevednežem in mazačem ne bi hodila… samo ne razumem, zakaj ko pa je panika, pa vsi tečete v bolnico…
  Katastrofa, saj vem, da komentar ne bo objavljen, bomo pa mogoče tole kam poslali, ker mislim, da bi takole širjenje laži moralo dejansko biti sankcionirano

  (0) (1)
 4. Super knjiga (Preverjena stranka)

  To knjigo bi moralo zdravsto nabaviti vsem zdravnikom družinske medicine, da nas ne bi več filali s tabletami in dietami.
  Jože iz Postojne

  (0) (0)
 5. Risbo (Preverjena stranka)

  To je knjiga, ki smo jo rabili. Opisuje med drugim vsa zavajanja farmakomafije in uradne medicine o škodljivosti holesterola. Hvala vam za še eno res dobro in poučno knjigo.

  (0) (0)
 6. Resnice in zmote o holesterolu (Preverjena stranka)

  Odlična knjiga

  (0) (0)
 7. Herman Škrinjar (store manager)

  Pozdravljeni,
  s knjgama sem zelo zadovoljen. Hvala avtorjem za trud in odkrite resnice.
  Lp, Herman škrinjar

  (0) (0)
 8. franc (Preverjena stranka)

  Zelo dobra knjiga,moral bi jo imeti vsakdo doma.

  (0) (0)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.