Logo_zazdravje_PNR_simbol neg_600px

SLAVNOSTNIH 100

Posebna izdaja knjige ŠČEPEC REŠITVE
v ekskluzivnem paketu.

V vseh letih, odkar smo prvič izdali knjigo Ščepec rešitve, se je večkratno potrdilo, da je potreba po tovrstnem znanju res velika, saj je bila knjiga že večkrat ponatisnjena, prevedena v nemščino in prodana v več kot 50.000 izvodih.

Ščepec rešitve pa je tudi prva knjiga, ki jo je izdala založba Jasno in glasno, zato smo ji ob letošnji 10. obletnici založbe namenili prav posebno izdajo: Slavnostnih 100.

Ekskluzivni paket vključuje:

  • slavnostno potiskan izvod knjige, ki so ga lastnoročno podpisale vse štiri avtorice,
  • lično in uporabno torbico (vanjo lahko spravite tudi prenosni računalnik, mape, knjige …) ,
  • dve zelo uporabni začimbni mešanici po priporočilu avtoric (za sladke in slane jedi; iz ekoloških začimb) ter
  • komplet nalepk za začimbne kozarčke s kratkimi napotki za uporabo vsake začimbe (tako bo na začimbni polici končno red in vedno boste vedeli, katero začimbo izbrati za vašo jed). 

Če želite za vaše najbližje, prijatelje, poslovne partnerje … (ali sebe) prav posebno darilo, s katerim jim (si) boste odprli vrata v čarobni svet začimb, pohitite – na voljo je le 100 paketov!

»Knjiga Ščepec rešitve je leksikon zdravilnih zelišč in začimb, zdravstveni priročnik in še kuharska knjiga obenem. Pristop k predstavitvi posamezne začimbnice je tako poglobljeno popoln, da zbuja občudovanje, način pa tako prijazen, da knjiga kar kliče po tem, da jo dan za dnem jemljemo v roke.
Vsekakor knjiga, ki sem jo na vsak način hotela imeti v svoji zbirki. In to ne zaprto za steklenimi vrati knjižne omare, pač pa v kuhinji, kot spremljevalko mojih kulinaričnih raziskovanj.«

Katja

»Veliko knjig o zeliščih sem že prelistala v vsaj petih jezikih in moram reči, da dotična knjiga daaaaleč izstopa v obširnosti zbranih podatkov, njeni globini in predvsem spoštovanju, ki ga pričara, do naših prijateljic začimb. Iskrene pohvale avtoricam, prekrasno delo!«

Kristina V.

»Knjiga Ščepec rešitve je vse, kar v današnjem času pogrešam. Namreč celovito, zaokroženo in tehtno podajanje informacij ter povezovanje uradne znanosti z drugimi spoznanji. Še posebej starodavnimi, ki so velikokrat precej naprednejše od najnovejših. Vključevanje namesto ekskluzivnosti. To, da lahko o posamezni rastlini na enem mestu prebereš od (pravih) zgodovinskih dejstev do najnovejših znanstvenih raziskav in čisto konkretnih napotkov za uporabo v praksi, je zelo osvežujoče. Že samo zgodovina podana v njej je vredna njene cene, ker lahko razrahlja nekatera okostenela prepričanja.«

Matjaž G.

Knjigo Ščepec rešitve smo ponovno natisnili tudi v običajni izdaji ločeno pa lahko naročite tudi nalepke za vaše začimbne kozarčke.