Splošni pogoji poslovanja

Po oddaji spletnega naročila boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila z vsemi pomembnimi podatki. Prosimo vas, da te skrbno preverite. V kolikor sporočila niste prejeli preverite še v mapo z neželeno pošto. Če želite naročilo spremeniti ali preklicati, nas o tem obvestite v roku 24 ur.

Znotraj Slovenije lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:
– Po predračunu (bančno nakazilo)
– S kreditno/debetno kartico
– Preko sistema Paypal

Plačilo po predračunu:
Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za nakazilo. Plačilo lahko izvedete z nakazilom preko spletne banke​ ali kako drugače nakažete sredstva na naš račun. Dobava naročenega bo sprovedena po evidentiranem prilivu sredstev na naš TRR račun.

Plačilo s plačilno kartico  (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro):
Po uspešnem plačilu boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o naročilu. V kolikor ne boste prejeli potrditvenega sporočila, prosimo, da preverite mapo z neželeno pošto.
Plačilo s plačilnimi karticami je hitro, zanesljivo in enostavno.

Plačilo preko Paypal
Po oddaji naročila boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer izvedete plačilo. Plačilo je možno narediti tudi če nimate registriranega Paypal računa.

Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni. Morebitna odstopanja so navedena znotraj posameznih izdelkov. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili.

V primeru, da naročate več paketov, vam lahko te dostavimo v več različnih dneh. Stremimo k temu, da hkrati pošljemo celotno naročilo, kljub temu so v posameznih primerih možne izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam te ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Slovenija – Znotraj Slovenije ne zaračunavamo stroškov pošiljanja ne glede na vrednost naročila.
Dostava izven Slovenije – Za izračun stroškov poštnine za dostavo v druge države prosimo pišite na spodnji naslov in poslali vam bomo informativni predračun, odvisno od velikosti in teže paketa.

Vse cene na spletni strani vsebujejo zakonsko predpisan ddv. V kolikor želite prejeti račun na podjetje, vpišite ime podjetja in davčno številko na strani naročila.

Pri poslovanju spletne knjigarne znanje.zazdravje.net upoštevamo Zakon o davčnem potrjevanju računov. Vsak račun, ki ni plačan z neposrednim nakazilom na transakcijski račun ponudnika, to je podjetja, ki je lastnik spletne knjigarne znanje.zazdravje.net, je davčno potrjen.

Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da izdelke pošljemo na drug naslov. Vi pa prejmete le račun.

Za optimalno varnost vaših podatkov smo postopek plačila zakodirali s pomočjo protokola SSL (Secure Socket Layer), ki omogoča varen prenos podatkov preko interneta.

Podatke, ki jih boste posredovali na straneh naše spletne knjigarne, zbiramo izključno za interne potrebe in izvedbo plačila in jih ne uporabljamo v druge namene ali posredujemo tretji osebi.

V kolikor kupec prejme poškodovano blago, je dolžan o tem obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema blaga. Poškodovano blago mora vrniti prodajalcu, prodajalec pa mu je dolžan najkasneje v treh dneh od prejema blaga poslati ustrezno blago.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z reklamacijo, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu.

Blago morate vrniti nerabljeno, nepoškodovano in v nespremenjeni količini po pošti na naslov: Jasno in glasno d.o.o., Ul. bratov Učakar 128, 1000 Ljubljana.

Vsi izdelki so dobavljivi preko spletne trgovine www.znanje.zazdravje.net in vam jih bomo dostavili brez stroškov poštnine. V kolikor bi vseeno želeli knjige kupiti na prodajnem mestu so na voljo naslednje možnosti.

Knjige iz serije Ščepec rešitve in Ostale knjige

Na voljo v specializiranih trgovinah Sanolabor, v trgovinah z zdravo prehrano ter v izbranih knjigarnah.

Priročniki iz serije Preverjene naravne rešitve

Aktualna številka priročnika Preverjene naravne rešitve je na voljo tudi na vseh poštah in na izbranih kioskih po vsej Sloveniji.
Vse številke do sedaj objavljenih priročnikov pa lahko kupite v vseh trgovinah Sanolabor, v trgovinah z zdravo prehrano ter v izbranih knjigarnah.

Kontaktirajte nas

Z veseljem vam bomo pomagali pri vaših željah in vprašanjih.
–  telefon: + 386 (0)51 884 148, ob delovnikih med 16. in 18. uro.
–  e-pošta: knjigarna@zazdravje.net

O založniku

Jasno in glasno, založba, d.o.o.
Ulica bratov Učakar 128,
1000 Ljubljana, Slovenija
info@jasnoinglasno.si