Rastlinska pomoč za pljuča, grlo in dihalne poti

Več znanja za manj strahu!
Naravne rešitve za težave z virusi

PREDNAROČILO (do 15. maja)

Naredi sam – spletne delavnice za krepitev zdravja s Sanjo Lončar

Vstopite v svet samooskrbe z zdravjem!

IZBERITE SVOJO DELAVNICO

Se vam zdi, da bi potrebovali novo baterijo?

Odkrijte, kaj vam prazni zaloge!

ŽELIM VEČ ENERGIJE!

Tableta ni edini način, da se rešite bolečin.

Naravne rešitve zmorejo veliko več, kot si predstavljamo!

ŽELIM NARAVNE REŠITVE ZA BOLEČINE!

Naravne rešitve za težave z virusi
Rastlinska pomoč za pljuča, grlo in dihalne poti

Za naravo virusi niso nič novega! Živali in rastline jih poznajo že milijone let. In ker rešitve najraje iščemo pri najbolj izkušenih, smo tudi tokrat poklicali na pomoč rastline z dokazanimi protivirusnimi močmi.

Številne znanstvene raziskave, ki trenutno iščejo rešitev za covid-19, jemljejo pod drobnogled zdravilne rastline, ki so na tem področju najobetavnejše. Preberite, katere naravne strategije za krepitev imunske obrambe pred respiratornimi virusi so nam na voljo, in kako jih pravilno uporabiti.

Berljive, uporabne, natančne in znanstveno podkrepljene rešitve vas čakajo v novi knjigi našega projekta! Izšla bo v drugi polovici maja 2021, prednaročila pa sprejemamo do 15. 5. 2021. 

🎁 UGODNOST ZA HITRE! 🎁 Da ne boste zamudili naravnih rešitev, ki bodo aktualne že aprila in maja, boste vsi, ki boste pohiteli in knjigo naročili (in plačali) do 22. aprila, deležni še brezplačne spletne delavnice o spomladanskih zeliščnih pripravkih.

Najbolje prodajani izdelki

Predstavljamo vam izdelke, ki so najbolje prodajani. Oglejte si komentarje kupcev.

Kategorije knjig

Bodite obveščeni o novostih in popustih v knjigarni!

S prijavo na obvestila boste v svoj e-nabiralnik enkrat tedensko prejeli zanimive članke, novice, recepte in obvestila o dogodkih projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

Prijavite se na e-novice

Zbirka »Ščepec«

Zbirka knjig o zdravilnih močeh začimb. Vsaka zase je samostojna celota.

Zadnji komentarji

Navajamo nekaj komentarjev, ki nam dajejo navdih in voljo, da ustvarjamo naprej.

S knjigami ki sem jih prejela tokrat sem zelo zadovoljna pravtako kot tudi vsemi ostalimi knigami gospe Sanje Lončar. Za vse znanje ki ga deli z nami se ji iskreno zahvaljujem. Še enkrat hvala in veliko uspeha še naprej.

Stanka (preverjena stranka) –

Obožujem vse knjige založbe Jasno in Glasno! Dajo ti misliti, razširijo ti pogled in napisane so z duše, za dobrobit narave, našega planeta in ljudi na njemu. Naj vsi začutimo, da smo Eno. Še naprej bom podpirala projekt Za zdravje z nakupom knjig in širjenjem resnice.

Bojana (preverjena stranka) –

Odlična, predvsem pa praktična knjiga. Dobila sem jo ravno ob pravem času, ko svojo pridelavo zelišč in zelenjave iz loncev na balkonu selim na prvi manjši pravi vrt!

Andrejka (preverjena stranka) –

Na novičke sem naročila že celo sorodstvo, saj so v njih sami dobri članki, pisani s srcem in dušo, iz katerih veje skrb za zdravje človeka in narave… za vaš trud iskrena hvala.

Marija (preverjena stranka) –

NAŠE KNJIGE, VAŠE FOTOGRAFIJE

Dragi bralci, še enkrat se zahvaljujemo vsem, ki ste se potrudili in nam poslali fotografije naših knjig, ki jih imate doma (akcija je potekala od 7. do 18. avgusta). Veseli smo bili vseh, izbrali pa smo nekaj najboljših, ki smo jih tudi nagradili in si jih lahko ogledate spodaj. Čestitke vsem fotografom!